fredag den 10. februar 2012

Denne rundes staldtips: 11/02 – 12/02, 2012.

Bolton – Wigan 1, Odds 1.90

Everton – Chelsea X, Odds 3,25

Fulham – Stoke X, Odds 3,35

Sidste weekend var det tæt på den helt store triumf, da vi ramte to ud af tre rigtige. Som sædvanlig – fristes man til at sige – var det dog QPR, der snød os for fuld valuta, da de smed en 1-0 føring over bord mod Wolves.
Denne weekend er vi dog tilbage i forsøget på at ramme fuldt hus. Til det formål starter vi ud med at sætte vores penge på Bolton, hvilket ikke sker tit. Coyles tropper tager dog på hjemmebane mod bundproppen Wigan, der ikke ser ud til at besidde kvaliteterne til Premier League. Det er en stor chance for Bolton, og til odds 1,90 skal den bare spilles.

Vores andet bud er en god indsats fra Everton på Goodison Park, når de tager mod Chelsea. Var det ikke for en pinligt ringe Tim Howard, havde The Toffies taget alle tre point med fra sidste weekends opgør mod WBA. Chelsea-spillerne er muligvis stadig en smule rundtossede, efter det lykkedes dem at smide en 3-0 føring overbord mod United, og vi regner defor med et tæt opgør lørdag.
Sidste bud er fra den kedelige skuffe, hvor vi regner med at finde en 0-0´er mellem Fulham og Stoke. Ingen af de to hold ser ud til at være i besiddelse af den store mængde flair, og det oplagte resultat er derfor pointdeling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar