fredag den 24. februar 2012

Norwich (8) – Manchester United(2) – 26/2 2012

Lørdag kl. 16.00. Kampen vises på 6’eren.

På papiret endnu en kamp der ’bare’ skal vindes for mestrene fra United, men meget står på spil, når oprykkerne fra Norwich tager imod gæsterne på Carrow Road.
Man kan sagtens argumentere for, at Norwich efterhånden har råd til at spille uden det store pres. Sæsonens helst store mål var at undgå nedrykning, og man må sige at meget skal gå galt, hvis den øjeblikkelige 8. plads skal veksles til en billet til Championship i slutningen af maj. Selv samme 8.plads bør dog også give manageren for det bedst placerede oprykkerhold blod på tanden efter mere. Et resultat hjemme mod mægtige United vil sende selvtilliden helt i top. En selvtillid, der ikke fejler meget i forvejen, da kanariefuglene stadig ikke har tabt æggene på hjemmebane, eller i reden om man vil, i 2012. Dårligste resultat har været den målløse affære mod Chelsea.

Ferguson og United fik torsdag aften en advarsel om ikke at tage for let på modstanderen, da de var tæt på at smide en 2-0 føring fra den første kamp mod Ajax – i Amsterdam vel at mærke. De hollandske gæster vandt således 2-1 på Old Trafford mod et United hold uden et par af de helt store profiler, men dog stadig ikke fuldstændigt reservespækket. Om de røde djævle har taget advarslen til sig, må tiden vise, men der er ingen tvivl om, at den skotske manager har respekt for Norwich.
Da holdet var på besøg i Manchester i efteråret, fik han sig lidt af en svedetur på bænken, da kanariefuglene holdte stand til lidt over en time henne i kampen og faktisk havde haft flere gode muligheder for at komme foran inden da. Så der er ikke nogen tvivl om, at vi ser Rooney og de andre med fra start, når Uniteds bus ruller mod øst på søndag. Dog er topholdet inde i en fremragende PL-stime, og de har blot tabt en enkelt kamp i 2012.

PL-formkurve, Norwich: V-U-T-V-V
PL-formkurve, Man Utd: V-V-V-U-V

Seneste fem indbyrdes:
01/10/2011: Man Utd – Norwich 2-0
09/04/2005: Norwich – Man Utd 2-0
21/08/2008: Man Utd – Norwich 2-1
22/02/1995: Norwich – Man Utd 0-2
03/12/1994: Man Utd – Norwich 1-0

Historisk: 15 – 13 - 31

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Norwich:  Daniel Ayala (S), Jonathan Dowson (S), Rudd Decland (S).

Man Utd: Nemanja Vidic (S), Anders Lindegaard (S), Antonio Valencia (S), Michael Owen (S),  Anderson (T).

Forventede startopstillinger:
Norwich: Ruddy – Naughton, Martin, Ward, Drury – Bennett, Hoolahan, Fox, Pilkington – Holt, Morison.

Man Utd: De Gea – Smalling, Ferdinand, Evans, Evra – Nani, Giggs, Carrick, Young – Hernández, Rooney.

Hold øje med:
Norwichs Holt – Angriberen er efterhånden blevet det faste bud, når en målskytte skal findes blandt de gule fugle. Man Uniteds  Rooney – Angriberen var ikke med mod Ajax og må derfor forventes at blæse derud af fra start mod Norwich.

Redaktionens bud: 1-2. United har som regel taget på midterholdene, og de sniger nok også en sejr hjem i dag, hvis de ikke undervurderer modstanden for meget.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar