fredag den 10. februar 2012

Verdens bedste liga – Bliver ”Fort-Old Trafford” indtaget af de glubske Anfield-drenge?

25. spillerunde 11/02 – 12/02, 2012.

Sidste weekend blev vi vidner til en spræl-levende Premier League, der leverede masser af mål, selvmål og røde kort. Der er stadig dem, som vil argumentere for, at Spanien er i besiddelse af verdens bedste fodboldliga, men der var jo også engang argumenter for, at jorden skulle være flad. Den historie kender vi, og man kunne håbe på, at de La Liga-liderlige tåber derude snart tager sig sammen og får taget skyklapperne af.


Denne weekend ser på forhånd lovende ud, hvad angår menuen fra England. Det kræver dog, at du er sulten, ellers er der garanteret fordøjelsesbesvær inden desserten. Til forret får vi nemlig serveret intet mindre end Premier Leagues absolut største slag, når United 13.45 åbner dørene på drømmenes teater for Liverpool. Det er ved at være gamle nyheder, at kampene mellem United og Liverpool som regel både er en intens og underholdene oplevelse, så sørg for at have 6´eren klar på skærmen lørdag eftermiddag.
I kølvandet på den monstrøse indledning vil kampe som Blackburn – Queens Park Rangers, Bolton – Wigan og Sunderland – Arsenal være med til at stille den resterende sult, der måtte være tilbage efter forretten. Selv fodboldguderne må have en svær dag på kontoret, når det gælder udregningen af resultatet mellem Rovers og QPR. Bolton står med en gylden mulighed for at sende Wigan et skridt tættere mod afgrunden, og Arsenal anført af velspillende van Persie skal på en hård opgave ude mod formstærke Sunderland.

Hovedretten bliver serveret kl. 18.30, når der på White Hart Lane er dømt drama mellem Tottenham og Newcastle. Værterne har stadig én hånd boret i afsatsen, som United og City står på. Hvis Newcastle formår at træde Redknapps tropper over fingrene, kan det dog betyde det endegyldige fald. Gæsterne står ligeledes placeret interresant – midt i kampen om fjerdepladsen, som også omfatter Chelsea, Arsnenal og Liverpool. Det nydannede makkerpar Ba og Cissé ser frygtindgydende ud, og heldigvis bliver ropgøret vist på 6´eren, så vi får muligheden for at følge de to senegalesere i aktion.
Da der ikke burde være megen sult tilbage, bliver der leveret en relativt let dessert søndag, hvor Aston Villa skal forsøge at dæmme op for truslen fra Man City. Hvis værterne vælger at bide fra sig, kan det dog ende med en festelig søndag eftermiddag, der ligeledes kan følges i ”flimmeren”.

Glem alt om sne, kulde og La Liga-fanatikere og sæt dig til rette foran den helt store forestilling i morgen eftermiddag kl. 13.45, når det går løs på Old Trafford.
Kampprogram for 25. spillerunde:

Lørdag 11/02
Man Utd – Liverpool (6´eren)
Blackburn – QPR
Bolton – Wigan
Everton – Chelsea
Fulham – Stoke
Sunderland – Arsenal
Swansea- Norwich
Tottenham – Newcastle

Søndag 12/02
Wolverhampton – West Bromwich
Aston Villa – Man City

Ingen kommentarer:

Send en kommentar