fredag den 24. februar 2012

Verdens bedste liga – Rival-brag på Emirates.

26. spillerunde 25/02 – 26/02 2012

Efter to ugers pause løber Premier League-spillerne igen på græs. Sidste runde leverede ligaen topunderholdning ved flere lejligheder, og specielt Tottenhams 5-0 sejr over Newcastle var underholdning fra øverste skuffe. Denne weekend kan vi igen glæde os til programmet, der bl.a. søndag byder på braget mellem Arsenal og Tottenham. De senere år har netop dette opgør tegnet sig som ligaens måske mest publikum-venlige, og vi kan med god grund se frem til, at klokken slår 14.30 på søndag.
Andetsteds står formsvage Chelsea og Newcastle overfor på papiret overkommelige opgaver, når de henholdsvis skal forsøge at besejre Bolton og Wolverhampton. Alt andet end en sejr til de to favoritter vil være en fæl skuffelse, og specielt manager-sædet under Villas-Boas må forventes at bryde ud i flammer, hvis ikke en sikker sejr kommer i hus.

Generelt ligner det en rolig dag på kontoret for topholdene, da de andre deltagere fra den sjove ende af tabellen har ”nemme” kampe i vente. City tager på eget græs mod Villa, og United skal en tur til Carrow Road, hvor kanariefuglene står klar. Der er selvfølgelig ikke nemme kampe i Premier League, og specielt United skal være varsomme med at undervurdere sæsonens positive overraskelse.
Spænd sikkerhedsselen, luk blæst, regn og gråvejr ude og gør dig klar til endnu en weekend i Premier Leagues beroligende skær.

Kampprogram for 26. spillerunde:
Lørdag:
Chelsea – Bolton (6´eren)
Newcastle – Wolverhampton (6´eren)
Queens Park Rangers – Fulham
West Bromwich – Sunderland
Wigan – Aston Villa
Manchester City – Blackburn (6´eren)

Søndag:
Arsenal – Tottenham (6´eren)
Norwich – Manchester United
Stoke - Swansea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar