mandag den 9. april 2012

Opsummering af 32. spillerunde – Balotelli færdig i City?

Weekenden er knap overstået, før Premier League igen ruller med musklerne. 33. spillerunde fløjtes i gang senere denne eftermiddag, men her får du lige et hurtigt overblik over begivenhederne fra weekendens kampe. Og lad det være sagt med det samme; Balotelli er ikke i kridthuset hos Mancini, Kuyt og Crouch bliver aldrig direktører, og Paul Scholes kan stadig score fra distancen.

Lørdag eftermiddag blev vi budt på en mildest talt tam omgang fodbold, da Sunderland hjemme tog mod Tottenham. 0-0 løsningen vidner om en kamp, hvor ingen af de to mandskaber så ud til at være synderligt utilfredse med det ene point. Liverpool spillede en ganske god kamp på Anfield mod Aston Villa, men det blev ved det ene point. Chelsea var i store problemer mod Wigan, der efter 90 minutters spilletid havde det ene point sækken. Dybt inde i dommerens overtid fik Mata dog nettet, hvad der kan ende med at blive en af sæsonens vigtigste mål. Newcastle tog nemlig hjem fra Liberty Stadium med en flot 2-0 sejr fredag aften, hvor Cissé igen viste sine utrolige kvaliteter. Ikke alene stod han for begge holdets mål - kassen til 2-0 blev også sat ind på fornemste vis og er bestemt et kig værd. Chelsea og Newcastle er derfor stadig helt lige i tabellen med 56 point på 5-6. pladsen.

Boltons stime af sejre blev afbrudt, da de i eget hus led et svidende 0-3 nederlag til Fulham, Blackburn tog til West Bromwich, hvor de ligeledes fik tildelt en 0-3-snitter, Norwich og Everton delte i porten på Carrow Road, og Stoke formåede at komme tilbage i kampen mod Wolves, selvom de var kommet bagud i første halvleg. I overskriften nævner vi, at Kuyt og Crouch aldrig bliver direktører, og det refererer, som den vågne og fodboldkyndige læser måske har fanget, til de to højt betalte fodboldspilleres afsindige afbrændere denne weekend. Hvis du ikke har set ”klovnerierne” endnu, så få endeligt lavet en søgning på nettet.  (www.tv2sport.dk ligger vist nok inde med sagerne)
Søndag blev den helt store eftermiddag for Mikel Arteta og Arsenal, der sikrede en 1-0 sejr over Man City. På Emirates formåede Kanonerne at vise, at de absolut stadigvæk har lyst til at spille med, hvor det er sjovt, da City i flere omgange måtte løbe mere efter bolden, end de er vant til. Det vart derfor fuldt fortjent, at Arteta med et flot langskud kunne sende matchvinderen ind bag en sprællende Joe Hart. Kampen igennem havde Mario Balotelli leveret flere grimme tacklinger, og specielt i første halvleg slap han utroligt nok uden et kort, da han var tæt på at ”live-amputere” Songs højreben. Tæt ved slutfløjtet gik den dog ikke længere, og efter at have sendt Sagna en tur i græsset, måtte den iltre italiener forlade banen med sit andet gule kort hængende over hovedet. Kampen ser ud til at blive skæbnesvanger for Balotelli, da Mancini allerede har været ude og udtale, at han ikke gider angriberens opførsel mere, og at han derfor ikke vil få flere kampe denne sæson.

Det blev en skidt dag på kontoret for City-spillerne, men det brokker United-lejren sig sikkert ikke over. De besejrede Queens Park med 2-0 og har nu et hul på hele otte point ned til City. Rooney nettede på straffe, selvom den del af kampen nok burde have haft et andet udfald. Derry blev nemlig sendt af banen for at nedlægge Young i feltet, men Youngs mulighed skulle have været dømt offside. Ikke desto mindre formåede De Røde djævle ikke at udnytte overtaget, og vi skulle frem til tyve minutters tid, før Paul ”shooooooooooot” Scholes kunne sende 2-0 scoringen ind uden for feltet.
Husk på, at det er i efter middag, det igen går løs, når 33. spillerunde skydes i gang!

Topscorer liste, top 10:
1. Robin van Persie 26
2. Wayne Rooney 22
3. Sergio
Agüero 17
4. Demba Ba 16
5. Clint Dempsey 15
6. Edin Džeko 13
7. Yakubu 14

8. Mario Balotelli 13
9. Emmanuel Adebayor 13

10. Grant Holt 13
Swansea – Newcastle 0-2
0-1: Cissé (5)
0-2: Cissé (69)

Sunderland – Tottenham 0-0
Bolton – Fulham 0-3
0-1: Dempsey (30)
0-2: Dempsey (45)
0-3: Diarra (90)

Chelsea – Wigan 2-1
1-0: Ivanovic (62)
1-1: Diamé (65)
2-1: Mata (90+3)

Liverpool – Aston Villa 1-1
0-1: Herd (10)
1-1: Suárez (82)

Norwich – Everton 2-2
0-1: Jelavic (22)
1-1: Howson (39)
1-2: Jelavic (61)
2-2: Holt (76)

West Bromwich – Blackburn 3-0
1-0: Olsson, selvmål (7)
2-0: Fortuné (69)
3-0: Ridgewell (85)
Rødt kort – Modeste, Blackburn (89)

Stoke – Wolverhampton 2-1
0-1: Kightly (26)
1-1: Huth (37)
2-1: Crouch (61)

Manchester United – Queens Park Rangers 2-0
Rødt kort – Derry, QPR (14)
1-0: Rooney, straffe (15)
2-0: Scholes (68)

Arsenal – Manchester City 1-0
1-0: Arteta 87)
Rødt kort – Balotelli, Man City (90)¨

Kampprogram for 33. spillerunde
Mandag 09/04
Everton – Sunderland
Newcastle – Bolton
Tottenham – Norwich
Aston Villa – Stoke
Fulham – Chelsea

Tirsdag 10/04
Blackburn – Liverpool

Onsdag 11/04
Manchester City – West Bromwich
Wigan – Manchester United
Woilverhampton – Arsenal
Queeens Park Rangers - Swansea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar