fredag den 13. april 2012

Verdens bedste liga – Stoppestedet laver løjer

34. spillerunde, Del 1. 14/04 – 16/04 – 2012.

Den kommende runde bliver en speciel en af slagsen, da vi denne weekend får serveret seks kampe, mens de resterende fire først spilles hen mod maj. Det giver heldigvis redaktionen mulighed for at bringe lidt ekstra spænding ind i vores konkurrence, da vi har valgt at behandle 34. spillerunde som to separate tipsmuligheder.

Lørdag åbner Norwich og City Ballet på Carrow Road, hvor gæsterne givetvis vil komme flyvende ud af starthullerne efter sidste rundes pointhøst. 4-0 sejren over WBA giver fornyet selvtillid, og når United kan tabe mod Wigan, er det jo ikke til at vide, hvem de ellers kan snuble mod. En toppræstation mod Norwich er derfor påkrævet for de lyseblå, som dog skal op mod en flok kanariefugle, der sidste weekend tog hjem fra White Hart Lane med en overraskende sejr, hvilket kun United og netop City har formået denne sæson.
Senere på eftermiddagen står Sunderland med værtsrollen, når Wolverhampton kommer på besøg. Der er ikke meget at sige til den kamp udover, at det vil være en pæn overraskelse, hvis ulvene får noget som helst med hjem fra opgøret. Bendtner og co. fik dog ørene mod maskinen sidst mod Everton, og ”gaven”, som en kamp mod Wolverhampton i øjeblikket må betegnes som, formår de forhåbentlig at tage hånd om.

Swansea tager hjemme mod Blackburn, der efterhånden desperat mangler point. Rovers har tre point op til ”safezone”, og lørdagens opgør kan ende med enten at tilføje søm til en snart komplet ligkiste eller lidt flere penge på kontoen til en sommerferie i solens skær. West Bromwich og Queens Park runder lørdagen af, og her skal gæsterne forsøge at følge op på sidste weekends flotte 3-0 sejr over Swansea. Barton og co. ligger pt. lige på vippen – to point over stregen – og ligesom Blackburn kan de derfor ikke tillade alt for mange svipsere.
Forhåbentlig for United-spillerne er Wigan-skuffelsen ude af systemet, når de søndag byder Aston Villa velkomne. Titelracet kan blive afgjort på marginaler, og der er ganske simpelt ikke råd til den slags præstationer, hvis forspringet til City skal bibeholdes. Det skal blive spændende at følge, om De røde djævle er blevet slået ud af kurs, eller om de er tilbage med den rette vindermentalitet.

Mandag får Arsenal chancen for at gøre, hvad United ikke formåede. På Emirates stiller Wigan nemlig til kamp, og på trods af overraskelsen mod Fergusons tropper, er det svært at forestille sig, hvordan det skal kunne lykkes at få point med fra kampen mod Wengers formstærke tropper.
Kampprogram for 34. spillerunde, Del 1:

Lørdag 14/04
Norwich – Manchester City
Sunderland – Wolverhampton (6´eren)
Swansea – Blackburn
West Bromwich – Queens Park Rangers

Søndag 15/04
Manchester United – Aston Villa (6´eren)

Mandag 16/04
Arsenal – Wigan (6´eren)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar