fredag den 23. marts 2012

30. Spillerunde 24/3 – 26/3 – 2012 – Forår og fodbold i verdensklasse

Tingene spidser hele tiden til, og hver eneste uge er der nye hold, der må ændre på sæson-målsætningen. Slutspurten i denne udgave af Premier League kan gå hen og få historiske proportioner. Mesteren skal uden tvivl findes mellem de to Manchester-hold, men kampen om de europæiske pladser er spændt helt op, og bundkampen skal også nok byde på en gyser eller to, indenfor de næste par måneders tid.

´Man skal gemme det bedste til sidst’, siger et velkendt ordsprog, men det tager planlægningsafdelingen i FA tilsyneladende ikke større højde for, og de har derfor valgt at smide President-brien, i form af Chelsea – Tottenham, på forretsplatten, da denne kamp skydes i gang lørdag kl. 13.45. ’Spurs’ fortsætter deres usle form og måtte meget skuffende nøjes med at sætte et enkelt point på kontoen hjemme mod Stoke i midt-ugen. De er tæt på at dumpe ud af top-fire og må derfor ikke tabe på Stamford Bridge, hvilket vil give værterne en gylden mulighed for at melde sig helt ind i kampen om CHL igen til næste år. Vi tror på et høj-intenst London-brag man for alt i verden ikke må gå glip af.
Lørdag kl. 16 skydes hele seks opgør i gang, så går man efter at stjæle et point i vores tipskonkurrence, kan man passende finde hestesko og kaninfødder frem i de par timer, der følger, da de med al sandsynlighed bliver afgørende for mange tings udfald i denne weekend. Det drejer sig blandt andet om bundkampen, hvor Bolton og Blackburn mødes i et opgør med flere spændende perspektiver. Det er et derby, hvor alt kan ske, men det er også første gang, at Bolton igen skal på banen siden FA-kampen mod Tottenham, der kom til at handle om alt andet end fodbold. Derudover er det også en gylden mulighed for Blackburn. Vinder de udekampen over rivalerne, vil de være meget tæt på at sikre endnu en sæson i PL. Det bliver interessant at se, om det bliver et forvandlet Bolton-mandskab, der møder op, eller om de bliver ved med at underpræstere.

Tre af de andre nedrykningskandidater i hhv. Wolves, Q.P.R. og Wigan, er i kamp på samme tid, når de møder hhv. Norwich, Sunderland og Liverpool. Tre opgør, hvor det må siges, at de tre bundhold ikke skal regne med meget udbytte. Liverpool forærede i onsdags sejren til vores darlings fra Q.P.R, i en absurd kamp på Loftus Road, og selvom det sejler for de røde i ligaen, er det tvivlsomt, at de vil være ligeså gavmilde overfor Wigan, hjemme på Anfield Road. Herudover mødes Arsenal og Aston Villa på Emirates, hvor der vel kun er ét realistisk udfald. Selvom ’The Villains’ har en 3-1 sejr fra Stamford med fra tidligere i sæsonen, kræver det, at de spiller over evne, hvis de skal bremse RVP og co. Sidst har vi opgøret mellem Swansea og Everton. Ja, det er, hvad der er at sige til den kamp.
Lørdagens fodboldfest lukkes på Britannia, når Stoke City tager imod Manchester City, hvor alt er på spil for gæsterne. De kommer lige fra en slem gyser, da de fik skovlen under Chelsea i midt-ugen med en 2-1 sejr hjemme på Etihad og skal forsøge at holde dampen oppe for at lægge maksimalt pres på rivalerne fra United, inden de spiller mandag.

Søndag klokken 17.00 er der så PL-bold igen, når West Brom tager imod Newcastle. Et interessant opgør, som ’Magpies’ skal vinde, hvis de vil holde sig inde i kampen om at spille europæisk fodbold næste år. West Brom har efterhånden fået rettet op på en horribel sæsonstart, men vil uden tvivl gerne fortsætte deres march op igennem tabellen, så de ligger sig ikke ned uden kamp.
Mandag aften bliver runden så lukket på Old Trafford, når United tager imod ligaens dårligste udehold. Fulham har kun formået vinde to kampe på udebane i denne sæson, og ingen af de disse modstandere indtager p.t. en højere placering end 17. pladsen. Det er derfor svært at se, hvordan det her kan blive andet end en afklapser, men alt kan selvfølgelig ske i fodbold. Finder i United lige på til et højere odds end 1.10, kan vi anbefale at tage imod med kyshånd. Ydermere er det ikke lykkedes Fulham at stjæle point på Old Trafford siden 1963.

God runde til jer alle!
Kampprogram for 30. spillerunde:

Lørdag 24/3-’12

Chelsea - Tottenham (6’eren)
Arsenal – Aston Villa
Bolton – Blackburn
Liverpool – Wigan
Norwich – Wolves
Sunderland – Q.P.R.
Swansea – Everton
Stoke – Man City (6’eren)

Søndag 25/3-‘12
West Brom – Newcastle (6’eren)

Mandag 26/3-’12
Man Utd – Fulham (6’eren)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar