fredag den 2. marts 2012

Denne rundes staldtips 03/04 – 04/03, 2012:

Liverpool – Arsenal X, Odds 3,50

Manchester City – Bolton (0-3) 1, Odds 3,40

Wigan – Swansea 2, Odds 2,85
Efter en dårlig periode på fidus-fronten satser redaktionen nu på at være tilbage på sporet. Udlægget bliver et ”stensikkert” kryds i kampen mellem Liverpool og Arsenal, da hjemmeholdet sjældent er involveret i synderligt flamboyante affærer. Arsenal havde en god dag på kontoret sidste weekend mod Spurs, men Anfield er sjældent et sted, hvor man har mulighed for at holde legestue.

Vores andet bud ligger lige til højrebenet – i hvert fald i redaktionens øjne. Vi kan – for at sige det lige ud – ikke døje Bolton, og intet vil fryde os mere, end hvis de ender med at rykke ned. Det ligner på papiret sæsonens mest ulige kamp, hvad angår talent, evner og mandsmod, og alt andet end en snitter til Coyles drenge vil være en overraskelse.
Sidst, men ikke mindst, finder vi endnu et forsøg på opbakning til Swansea. Sidste weekend gik det galt mod Stoke, men mod Wigan bør der være muligheder. Sinclair og co. kan på en god dag nemt hente tre point mod The Latics, og vi håber på, at de leverer varen denne weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar