fredag den 9. marts 2012

Verdens bedste liga – Bendtner vs. Liverpool

28. spillerunde 10/03-12/03, 2012

Tingene begynder at spidse til i verdens bedste liga, hvor vi nu kun har ti runder tilbage. De forskellige arenaer er ved at være kridtet op, og specielt topstriden mellem City og United har potentiale. Begge tabte de i midtugen deres respektive Europa League-kampe, og det skal blive spændende at se, om de er i gear til opgørene mod henholdsvis Swansea og West Bromwich.

Runden indledes med kampen mellem Bolton og Queens Park Rangers, der umiddelbart både kan blive fugl og fisk. Bolton får igen muligheden for at vise, hvorfor de er den bedste kandidat til at rykke ned blandt de 20 Premier League-hold, og QPR får sæsonens bedste mulighed for en sejr på udebane.
Aston Villa tager hjemme mod Fulham, og Wolverhampton byder Blackburn velkomne på Molineux. Begge opgør kan på afstand ligne dødssejlere, men Fulham tropper op på Villa Park med en brandvarm Pogrebnyak i front, og Blackburn har muligheden for at sende Wolves endnu tættere på en billet til The Championship.

Chelsea tager hjemme på Stamford Bridge mod Stoke. Den kamp ligner på forhånd et gigantisk spørgsmålstegn, og selvom værterne er forhåndsfavoritter, ligger der en stor opgave foran Di Matteo og resten af The Blues. Røgen fra fyringen af AVB har stadig ikke lagt sig helt, og det er derfor en smule uvist, hvad vi kan forvente os fra Chelsea-fronten.
Et amputeret Sunderland-mandskab skal forsøge at gøre det onde ved Liverpool, men da både Cattermole og Sessègnon er ude med karantæner, kan det ende med at blive en hård lørdag på Stadium of Light. Liverpool er sultne, og de vil gøre alt for at komme ud af den uheldige spiral, de ofte befinder dem i. Bendtner får, grundet de karantæneramte profiler, noget nær en hovedrolle, og forhåbentlig for ham får han fulgt op på scoringen fra sidste weekend.

Everton og Tottenham lukker lørdagsballet, og Arsenal – Newcastle lukker selve runden på mandag. Begge opgør med absolut potentiale, og begge er de heldigvis TV-kampe. 18.30 lørdag og 21.00 mandag vil det være en god idé at tænde for 6´eren.
Mellem de to opgør finder vi tre søndagskampe. To af dem er nævnt i indledningen, og den sidste står mellem Norwich og Wigan. Vi har ikke megen tiltro til sidstnævnte, og det opgør er derfor at finde blandt vores staldtips.

Kampprogram for 28. spillerunde:
Lørdag:
Bolton – QPR (6´eren)
Aston Villa – Fulham
Chelsea – Stoke
Sunderland – Liverpool (6´eren)
Wolverhamtpon – Blackburn
Everton – Tottenham (6´eren)

Søndag:
Man Utd – WBA (6´eren)
Swansea – Man City
Norwich – Wigan

Mandag:
Arsenal – Newcastle (6´eren)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar