fredag den 9. marts 2012

Denne rundes staldtips 10/03-12/03, 2012:

Aston Villa – Fulham X, Odds 3,20

Everton – Tottenham Under/Over 2,5 mål 2, Odds 2,05
Norwich – Wigan 1, Odds 1,80

Staldtips står og falder ofte grundet små marginaler. Sidste uge var vi ikke langt fra fuldt hus, men bl.a. en meget sen van Persie-scoring kastede grus i maskineriet. Denne weekend er vi klar med, hvad vi betegner som det bedste fra en ellers ret så odds-rig pulje.
Aston Villa og Fulham spiller uhyre tit uafgjort. Den indbyrdes statistik vidner således om flere pointdelinger end sejre, hvilket er en sjældenhed i Premier League. Fulham er i storform, men Villa kan ikke tåle et nederlag, og sidst de tabte på hjemmebane til Fulham var i 1973.

Everton er ligeledes et af de mere interessante bekendtskaber for tiden. De har på Goodison Park både sendt City og Chelsea hjem med nederlag i bagagen, og lørdag tager de mod Tottenham, der mildest talt ikke har imponeret den senere tid. Redknapps tropper har ikke vundet på udebane siden d. 27. december, men de er snart nødt til at skrue op for blusset, hvis ikke den indtil videre flotte sæson skal ryge i vasken. Vi satser på et målrigt opgør, der bringer mere end 2,5 mål med sig.
Sidst, og måske mindst, finder vi en hjemmesejr til Norwich. Tager man kanariefuglenes sæson i betragtning og sammenligner den med Wigans, kan man undre sig over, hvorfor der så lukrativt et odds at finde på oprykkerne. I redaktionens øjne er Norwich det bedre mandskab af de to og kombineret med et par andre kampe, er 1,80 et ganske interessant spil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar