fredag den 2. marts 2012

Verdens bedste liga – Ballet åbnes på Anfield!

27. spillerunde 03/03 – 03/04-2012

Den altoverskyggende kamp fra sidste runde var opgøret mellem Arsenal og Tottenham. Som vi skrev i vores optakt til runden er netop det opgør blevet det måske mest underholdende i ligaen, og sidste weekend blev ingen undtagelse. Slutcifrene 5-2 til Arsenal beretter både om et fornyet Gunners-mandskab og et direkte slattent Spurs-hold.
Begge skal endnu engang i ilden denne weekend. Wengers drenge skal en tur til Anfield, hvor de nykårede Carling Cup-vindere fra Liverpool står klar til kamp. Redknapps brødflove tropper tager hjemme mod de glubske Djævle fra United, der kun stiller til start med ét resultat for øje. Spændingen i toppen er stadigvæk intakt, men bare én smutter kan få afgørende betydning.

Andetsteds skal pressede Blackburn forsøge at besejre Aston Villa på eget græs. The Villans har set utroligt fattige ud hele sæsonen, og det er ikke usandsynligt, at de kommer på dybt vand, hvis Keans mandskab rammer dagen.

Chelsea står overfor en svær opgave ude mod West Bromwich, der sidste weekend klapsede Sunderland med hele 4-0. Man City har en helt anderledes og ”let” opgave for hånden, når de hjemme tager mod Bolton. Normalvis står vi inde for, at der ikke er lette kampe i Premier League, men Bolton er så ringe, at der burde følge et bødeforlæg med, hver evigt eneste gang de forpester diverse græsplæner i England.

Queens Park tager på Loftus Road mod Everton, hvor vigtige point er på spil i særdeleshed for hjemmeholdets vedkommende. Stoke byder Norwich velkomne, Wigan tager hjemme mod Swansea, og Fulham skal på Craven Cottage forsøge at gøre det onde ved Wolverhampton, der sidste weekend reddede et point med fra St. James´ Park på yderste mandat efter at have været nede 0-2.
Slutteligt finder vi de to spændende opgør mellem henholdsvis Newcastle-Sunderland og Tottenham-Man Utd. Førstnævnte opgør er søndagens tidlige kamp, og da det er rivalopgør, kan vi forhåbentlig se frem til en spændende forestilling. Spurs vs. United taler nærmest for sig selv, og der er ikke andet for end at have ”fjerneren” tændt hele søndag, da det kun kan blive underholdende.

Kampprogram for 27. spillerunde:
Lørdag:   
Liverpool – Arsenal (6´eren)
Blackburn – Aston Villa
Man City – Bolton (6´eren)
Queens Park Rangers – Everton
Stoke – Norwich
West Bromwich – Chelsea
Wigan – Swansea

Søndag:
Newcastle – Sunderland (6´eren)
Fulham – Wolverhampton (6´eren)
Tottenham – Manchester United (6´eren)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar