fredag den 25. november 2011

Chelsea (5) – Wolverhampton (17) –26/11 - 2011


Lørdag kl. 16.00
Chelsea tager hjemme imod Wolves lørdag eftermiddag, hvor alt pres er på hjemmeholdet. Det tegner til en underholdende affære med en intensitet, der kun er at finde i den bedste engelske række.

Unge Villas-Boas har virkelig ramt høj sø i de seneste runder, og nederlaget til Liverpool, der var det andet hjemmenederlag i træk, har virkelig udstillet, hvordan tingene ikke kører som smurt for tiden.  Dagens kamp er både en god mulighed for at pudse formen af inden begyndelsen på et bistert december-program, hvor flere af topholdene står på menuen, og samtidig ramme alvor, da der er hårdt brug for point på kontoen inden prøvelserne forude. Wolves har ikke fået point på Stamford Bridge siden 1982, og alt andet end en sejr vil være en katastrofe for den ambitiøse klub hvilket ikke vil være noget, der bringer den portugisiske manager i højere agtelse hos den russiske ejer. 
Tropperne har været gode til score på hjemmebane, men har samtidig ikke holdt rent bur hjemme på ’Broen’ i denne sæson. I sidste weekend var ivorianske Drogba foretrukket i angrebet, frem for Torres, der måtte overvære det meste af kampen fra bænken. Ligesom franske Malouda var foretrukket i startopstillingen over unge Sturridge. Sidstnævnte har nok kæmpet sig tilbage blandt de elleve foretrukne, da han scorede kort efter at være sat på banen.

’De blå’ har ikke været i stand til lukke af, og den stærke organisation, der i mange år har kendetegnet holdet, er svært at få øje på lige i tiden. Alt for mange spillere er uden defensive opgaver og når de erfarne stjerner i Cole, Terry og Cech begynder at se usikre ud, er det altså svært at lukke kampene til egen fordel. Oveni kommer presset i at vide, at man om halvanden uge skal have et resultat, mod et formstærkt Valencia-hold, for at gå videre i Champions League. En turnering, der betyder meget i den højthigende klub.

Der er ikke meget bid i ulvene, når de spiller på udebane denne sæson. De har ikke fået point med hjem, siden de besøgte Aston Villa i slutningen af august i en kamp, der endte 0-0. Der er simpelthen ikke nok kvalitet til at være effektive på de få muligheder, der byder sig, når kampene ikke foregår hjemme på Molineux. Heller ikke der er Wolverhampton videre godt kørende og ligger derfor også og flirter med nedrykningstregen. En kamp, der ser ud til at fortsætte, hvilket ikke er en uvant situation for McCarthys tropper. Manageren plejer at være snu til at vælge sine kampe med omhu, og karantæner til både O’Hara og Hunt gør, at der ikke er det store pres på hans skuldre til dagens kamp.

PL-formkurve, Chelsea: V-T-T-V-T
PL-formkurve, Wolverhampton: T-U-T-V-T
Seneste fem indbyrdes:
5/1/2011: Wolves – Chelsea 1-0
23/10/2010: Chelsea – Wolves 2-0
20/2/2010: Wolves – Chelsea 0-2
21/11/2009: Chelsea – Wolves 4-0
27/3/2004: Chelsea – Wolves 5-2
Historisk: 37-26-38
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Chelsea: Michael Essien (S). Ashley Cole (T).
Wolverhampton: Kevin Foley (S), Jamie O’Hara (K), Stephen Hunt (K).
Forventede startopstillinger:
Chelsea: Cech – Ivanovic, Luiz, Terry, Cole – Ramires, Mikel, Lampard – Sturridge, Torres, Mata.
Wolverhampton:  Hennessey, Elokobi, Berra, Johnson –Ward, Edwards, Henry, Guédioura, Jarvis –Milijas.
Hold øje med: Chelseas Torres – Der er ikke så meget at komme efter, han skal tilbage på sporet og det her er en gylden mulighed for at sætte sit navn på kampreferatet.
Wolverhamptons Hennessey – Keeperen skal nok få sit at se til i dag, og der kan ikke reddes point med hjem uden han er en del af det.
Redaktionens bud: 3-0. Hjemmeholdet skal tilbage på sporet og den her bliver ikke kørt hjem med prangende spil, men på manglende modstand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar