fredag den 25. november 2011

Denne uges staldtips: 26/11-27/11, 2011


West Bromwich – Tottenham (1-0) 2 Odds 3.25
Swansea – Aston Villa X Odds 3.20
Liverpool – Manchester City  1 Odds 2.70

Det blev til et enkelt pletskud ud af tre i sidste runde, der involverede nogle yderst frække bud, og da de to missere begge kun var et mål ved siden af, er selvtilliden på redaktionen stadig i top. Det skal i den forbindelse også med, at vi selvfølgelig ramte hjertebørnene fra QPR til odds 4,50 ude mod Stoke. I denne uge fortsætter vi i den frække afdeling, hvor bl.a. Citys status som ubesejrede står for skud.

Den største gave, vi er stødt på i denne uge, er en to-måls sejr til Tottenham. Albions er altid et let bytte for topholdene, og Tottenham er i vores øjne kæmpe favoritter til at køre en komfortable sejr hjem. Aston Villa har været notorisk gode til at spille uafgjort denne sæson, og da Swansea ikke lægger sig ned på hjemmebane, ser vi pointdelingen som den helt naturlige løsning.

Intet varer evigt, og vi tror på, at Citys flotte sæsonstart slutter søndag på Anfield. Holdet tabte til Napoli i midt-ugen i en kamp, hvor de havde hårdt brug for et resultat, og derfor virker 2.70 som et helt fornuftigt odds.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar