fredag den 25. november 2011

Norwich (11) – Queens Park Rangers (9) 26/11 - 2011



Lørdag kl. 16.00
Der er dømt oprykkermøde på Carrow Road lørdag, når kanariefuglene tager mod liga-jokeren, QPR. En sejr til hjemmeholdet vil sende dem forbi gæsterne i tabellen, men QPR har tanken fyldt med selvtillid efter sidste weekend.

Norwich chokstartede mod Arsenal sidste lørdag, da Morison efter et kvarters spil fik bolden i kassen. Van Persie er dog for tiden umulig at stoppe, og to kasser fra hollænderens støvler endte med at sikre The Gunners alle tre point. Norwich fik dog endnu en gang vist, at de ikke er i den bedste engelske række bare for at samle sæben op.

Lamberts tropper har leveret flotte resultater indtil videre ,men er nu inde i en stime på fire kampe uden sejr. Der er ikke langt fra storhed til fald i det fornneme selskab, hvilket flere af de etablerede Premier League-hold som Stoke, Sunderland og Bolton kan snakke med om. Lørdagens kamp må betragtes som en nøglekamp, da en sejr, som nævnt i indledningen, kan sende Norwich forbi QPR i tabellen. Tilsvarende vil et nederlag ikke alene betyde et fald i placeringerne, men den point-fattige stime vil blive forlænget. Som udgangspunkt kan værterne dog trøste sig med, at de kun har tabt på hjemmebane til QPR tre gange de sidste tyve år!


Det er efterhånden gamle nyheder, at redaktionen har svagt punkt for QPR. Det har kostet et par lussinger, men sidste weekend gav det pote, da oprykkerne sænkede Stoke på Britannia, hvilket vi ”selvfølgelig” havde luret og smidt på som staldtips. Helguson nettede to gange i det opgør, men Warnock har denne uge udtalt, at angriberen ikke har trænet siden. Han er derfor tvivlsom forud for opgøret, hvilket sætter offensiven under pres. DJ Campbell forventes at være ude indtil midten af december, og Bothroyd og Hulse er begge på vej tilbage efter skader. Førstnævnte har dog ikke været ude længe og ligner derfor det oplagte valg, hvis ikke Helguson når at blive klar.
PL-formkurve, Norwich: V-U-U-T-T
PL-formkurve, QPR: U-V-T-T-V
Seneste fem indbyrdes:
01/01/2001: Norwich – QPR 1-0
16/10/2010: QPR – Norwich 0-0
03/03/2009: QPR – Norwich 0-1
17/09/2008: Norwich – QPR 0-1
26/04/2008: Norwich – QPR 3-0
Historisk: 43 – 31 – 36.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Norwich: Daniel Ayala (S), Elliott Ward (S), Zak Whitbread (S), James Vaughan (S).
QPR: DJ Campbell (S), Matthew Connolly (S), Kieron Dyer (S), Jay Bothroyd (T), Daniel Gabbidon (T), Heidar Helguson (T), Luke Young (T), Rob Hulse (T), Joey Barton (K).
Forventede startopstillinger:
Norwich: Ruddy – Naughton, Martin, Barnett, Tierney – Bennett, Fox, Johnson, Pilkington – Hoolahan – Morison.
QPR: Kenny – Young, Gabbidon, Ferdinand, Hill – Mackie, Derry, Faurlín, Traoré – Wright-Phillips, Helguson.
Hold øje med: Norwichs Morison – En kasse mod Arsenal forpligter, og QPR-forsvaret har vist sig at være til at tale med. QPRs Helguson – Endnu en angriber. To mål mod Stoke tyder på, at Helguson er varm. Forhåbentlig bliver han sin skade kvit.
Redaktionens bud: 1-1. Intens oprykker fight, hvor begge hold givetvis ikke ønsker at tabe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar