fredag den 4. november 2011

Verdens bedste liga – Netmaskerne blafrer videre.

* Kunne du tænke dig at vinde en officiel Premier League-trøje? Så læs med i bunden af denne artikel.

*”Sommerens transferoverblik” findes i arkivet under september.

*Denne uges staldtips findes øverst ude til højre i arkivet.

11. spillerunde 5/11 – 6/11 – 2011
Der står meget på spil for klubberne i denne sidste runde inden årets sidste landsholdssamlinger og de afgørende play-off kampe til næste års europamesterskaber. Det er stadig så tidligt i sæsonen, at tre point kan gøre en stor forskel på, hvor i tabellen man holder pause. Vi forudsiger, at målstimen fortsætter i det, der indtil videre har været den mest målrige sæsonopstart i Premier Leagues historie – om det falder sammen med tilblivelsen af Stoppestedets hjemmeside, vil vi lade stå hen i det uvisse.

Runden starter med to af sæsonens overraskelser, når Everton løber ind på St. James´s til en meget svær opgave. Alle topholdene står overfor, på papiret, overkommelige opgaver, og hvis der er et af dem, der ikke kommer afsted med tre point, vil det lune godt hos konkurrenterne.

Søndagen kan godt gemme på en gyser eller to. Der venter et gedigent brag af et bundopgør, når Wolverhampton tager imod de fortabte fra Wigan. Pointene fra den kamp kan nemt være dem, der tipper vægtskålen, når nedrykningen skal afgøres til foråret. Runden lukkes ned med et London-opgør, når Tottenham tager til Craven Cottage, hvor Fulham venter.

Kampprogram for 11. spillerunde:

Lørdag 5/11-2011
Newcastle – Everton (6’eren)
Arsenal – West Bromwich
Aston Villa – Norwich
Blackburn – Chelsea
Liverpool – Swansea
Manchester United – Sunderland (6’eren)
Queens Park Rangers – Manchester City (6’eren)

Søndag 6/11-2011
Wolverhampton – Wigan (6’eren)
Bolton – Stoke
Fulham – Tottenham  (6’eren)


*Fra d. 1/10-2011 og frem til sommerferien kører Stoppestedet en af landets mest lukrative konkurrencer. Vi sætter en Premer League-trøje på højkant, og det eneste du skal gøre er, at gå ind på vores Facebook-gruppe (http://www.facebook.com/#!/pages/PL-Stoppestedet/264578743552517) og poste dit bud på den pågældende rundes kampe. Fredag formiddag poster vi hver uge rundens optakter og lægger en besked på Facebook. Dit bud skal gives i kommentarfeltet til denne besked. Det er UDFALDET, der er afgørende, men vi ser gerne ciffertips i tilfælde af et uafgjort resultat til sommer. Eventuelle spørgsmål stilles ligeledes på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar