fredag den 18. november 2011

Stoke (12) – Queens Park Rangers (11) 19/11 - 2011

Lørdag kl. 16.00

QPR er kommet nogenlunde gennem tre hårde kampe mod Chelsea, Tottenham og City. Lørdag skal de på Britannia forsøge at hente point mod pressede Stoke, der fik ørene i maskinen for to uger siden.
Sidste år spillede Stoke sig i FA Cup-finalen med en 5 måls sejr på Reebok Stadium, hvilket står i skarp kontrast til, at de sidste runde tabte hele 0-5 ude til Bolton på selv samme plæne. Ikke alene er resultatet ydmygende, men også det faktum at modstanderen var underpræsterende Bolton er med til at gøre billedet noget uforståeligt. Det var Boltons første sejr på hjemmebane denne sæson, og Stoke-spillerne har givetvis en monstrøs opgave forude mht. at få selvtilliden bragt i orden igen.

En ting, der skal ændres på, hvis det skal blive til nogen form for succes mod QPR, er angrebet. Stoke har kun leveret ni mål i sæsonens første 11 kampe, og QPR scorer ligeså meget ude, som Pullis´ tropper gør hjemme (fem mål hver, red.). Crouch, Jones og Walters er alle fri for skader, og der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke i det mindste at finde netmaskerne mod QPR, som har lukket 11 mål ind i fem udebanekampe indtil videre.
QPR er et af ligaens mest interessante hold. De leverer godt nok ikke just verdens mest svimlende bundniveau, men når holdet rammer formen, er de i stand til næsten hvad som helst. Warnocks største opgave ser ud til at være, at få holdet til at holde kadencen over en hel kamp – flere kampe i streg. Som nævnt i indledningen er en hård stime af kampe overstået. 1-3 nederlaget til Tottenham gør måske ondt, men på den anden side, så er QPR jo oprykker, og Spurs spillede Champions League sidste sæson. Det var tæt på at blive til point mod City, og selvom der var dømt Chelsea-gavebod, så luner de tre point fra den kamp nok ganske fint på Loftus Road.

Det er derfor en smule vanskeligt at forstå, hvordan holdet kan tabe med hele 0-4 0g 0-6 til hold som Bolton og Fulham. Lørdagens kamp har afgjort potentialet til at blive en god test for QPR´s bundniveau, da Stoke-spillerne givetvis vil være fast besluttede på at få visket Bolton-katastrofen af lagnet.
PL-formkurve, Stoke: T-V-T-T-T

PL-formkurve, QPR: T-U-V-T-T
Seneste fem indbyrdes:
02/03/2008: QPR – Stoke 3-0

27/11/2007: Stoke – QPR 3-1
06/05/2007: QPR – Stoke 1-1

09/12/2006: Stoke – QPR 1-0

29/03/2006: QPR – Stoke 1-2
Historisk: 8 – 6 – 14.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Stoke: Ricardo Fuller (T), Ryan Shawcross (T), Marc Wilson (T), Mamady Sidibe (T).

QPR: Rob Hulse (T), Fitz Hall (T), Kieron Dyer (T), Matthew Connolly (T), DJ Campbell (T), Akos Buzsaky (T)
Forventede startopstillinger:
Stoke: Begović – Wilkinson, Shawcross, Woodgate, Wilson – Pennant, Delap, Whelan, Etherington – Walters, Crouch.

QPR: Kenny – Young, Gabbidon, Ferdinand, Traoré – Barton, Derry, Faurlín, Wright-Phillips – Taarabt – Helguson.
Hold øje med: Stokes Crouch – Hvis der ikke snart blive scoret mål, begynder den mindre flatterende del af tabellen at ligne en realitet. QPR´s Taarabt – Spilleren, som hærgede The Championship, har hvad der skal til for at gøre det onde ved Stoke. Han var ikke inde mod City, men forventes at være tilbage denne weekend.

Redaktionens bud: 0-1. Stoke fortsætter deres skuffende kurs, og QPR sætter tre point på kontoen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar