fredag den 25. november 2011

Swansea (13) – Aston Villa (8) 26/11 - 2011



Søndag kl. 14.30. Kampen kan følges direkte på 6´eren.

Swanseas ubesejrede stime på hjemmebane blev brudt af Man Utd sidste weekend, så oprykkerne vil givetvis være opsatte på at revanchere  det resultat mod Villa, der mildest talt ikke har set imponerende ud på fremmed græs.

Lige pt. ligger Swansea placeret som det nederste af de tre oprykkerhold. Både Norwich og QPR er dog indenfor en sejrs rækkevide, og Waliserne må hurtigts muligt op på hesten igen efter det tætte 0-1 nederlag til United. Det var som nævn første gang i denne sæson, at Graham og co. måtte gå fra Liberty Stadium uden point, hvilket ellers må betragtes som en fin statistik for en oprykker.
Swanseas store problem er deres svingende form. På trods af deres optimistiske spillestil formår de ofte ikke at holde bundniveuaet over en hel kamp, og det kan ende med at koste mange vigtige point. Redaktionen har indtil videre rost Swanseas spillelystne stil – og vil fortsat gøre det. Forhåbentlig får holdet bedre styr på udsvingene, hvilket de passende kan starte med mod Villa, der endnu ikke har vundet på udebane denne sæson.

Uden at gøre det store væsen af sig, har Villa formået at holde fast i den bedre havldel af tabellen. Den nuværende ottendeplads må siges at være godkendt. Som nævnt i sidste uges optakt, er det dog svært at komme uden om, at holdet mangler flair. Mandagens 0-2 nederlag til Tottenham kommer ikke som den store overraskelse, men det er ind i mellem trist at se, hvor lidt The Villans er i stand til at bide fra sig, når det virkelig gælder.

Bent og Agbonlahor ligner de to spillere, der skal holde modet oppe for resten af truppen denne sæson, så det vil derfor ikke skade, hvis spillere som Delph, N´Zogbia og Petrov trådte mere i karakter. Aston Villa er ved at skabe sig et ”kedeligere end vinsmagning-image”, og kampen mod Swansea byder på muligheden for at bryde den rytme.

PL-formkurve, Swansea: T-U-V-U-T
PL-formkurve, Aston Villa: T-T-U-V-T
Seneste fem indbyrdes:
Sidst Swansea og Villa tørnede sammen var helt tilbage i sæsonen 82/83, hvor begge hold sikrede en sejr.
Historisk: 3 – 0 – 11.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Swansea: Ferry Bodde (S), Alan Tate (S), Steven Caulker (T).
Aston Villa: Eric Lichaj (S), Nathan Delfouneso (T).
Forventede startopstillinger:
Swansea: Vorm – Rangel, Monk, Williams, Taylor – Dyer, Britton, Gower, Sinclair – Allen – Graham.
Aston Villa: Given – Hutton, Collins, Dunne, Warnock – N´Zogbia, Petrov, Herd, Heskey – Bent, Agbonlahor.
Hold øje med: Swanseas Sinclair – Mod United viste Sinclair, at der ikke er nogen grund til at give en lang dribeltur forsøget. Det gav ikke pote mod de forsvarende mestre, men chancerne for succes mod Villa må betegnes som væsentlig større.
Redaktionens bud: 2-2. Forhåbentlig får vi en underholdene kamp på Liberty Stadium, hvor de to bagerste kæder nok skal komme på prøve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar