fredag den 25. november 2011

Verdens bedste liga - med knopperne først


13. spillerunde. 26/11 -27/11, 2011.
De to Manchester klubber, der i øjeblikket danner frontløbere i ligaen, kommer på et par ordentlige opgaver, når 13. spillerunde byder på et par interessante opgør. Newcastle har ikke vundet over United på Old Trafford siden 72 og vil lide endnu et slag i topstriden, hvis de for anden uge i træk må gå fra banen uden point. City skal en tur til ned og besøge Liverpool i et opgør, hvor værterne traditionelt har meget godt styr på førerholdet.

Stoke sejler videre, og alt andet end en sejr vil være gøre ondt mod underpræsterende Blackburn. Everton tog en 2-1 sejr hjemme mod Wolves i sidste runde og kan tage endnu et skridt i den rigtige retning, hvis de formår at sænke Bolton. Norwich lægger græs til et interessant oprykkerbrag, når de tager imod Q.P.R, der er klatret et stykke op i tabellen i november måned.

Chelsea og Arsenal står overfor overkommelige opgaver imod hhv. Wolves og Fulham, og førstnævnte vil være tvunget til at få en sejr, hvis de ikke skal fortsætte deres glidetur ud af toppen. Så hvis efterårsstormen holder dig inden døre denne weekend, er der heldigvis være masser af god fodbold at lune sig på. God fornøjelse!

Kampprogram for 12. spillerunde:
Lørdag 19/11 – 2011
Stoke - Blackburn (6´eren)
Bolton – Everton
Chelsea - Wolverhampton
Man Utd – Newcastle (6´eren)
Norwich – Queens Park Rangers
Sunderland – Wigan
West Bromwich – Tottenham
Arsenal - Fulham (6´eren)
Søndag 20/11 – 2011
Swansea – Aston Villa (6’eren)
Liverpool – Man City (6´eren)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar