fredag den 18. november 2011

Denne uges staldtips 19/11 – 21/11:

Norwich – Arsenal X, Odds 3,75

Stoke – Queens Park Rangers 2, Odds 4,50
West Bromwich – Bolton 2, Odds 3,65

Sidste runde ramte vi plet med alle tre staldtips, og vi vover os derfor ud på en smule mere usikker grund i denne omgang. Norwich har spillet over forventning indtil videre, og holdet oser af selvtillid. Det var tæt på at blive til hele tre mål på Villa Park for to weekender siden, og vi tror på, at overraskelsen lurer mod formstærke Arsenal.
Endnu en gang vælger danskespil, at sætte et direkte gaveodds på QPR. Oprykkerne har godt nok vist, at de på en dårlig dag kan tabe alle kampe, men de har tilgengæld også vist, at de kan snørre sækken, når der er brug for det. Stoke tabte sidste weekend med hele 0-5 til Bolton, og odds 4,50 er bare for godt til ikke at spille.

Samme argument gør sig gældende i vores sidste kamp. Boltons fik deres første hjemmesejr mod Stoke, og det må have en eller anden form for indflydelse i omklædningsrummet, at man sådan kan klæde et ellers deffensivt velfunderet hold fuldstændigt af. Vi regner med, at Bolton har fået vinger efter det resultat, og odds 3,65 lyser kraftigt op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar