fredag den 18. november 2011

Tottenham (5) – Aston Villa (8) 21/11 - 2011

Mandag kl. 21.00. Kampen kan følges direkte på 6´eren.

Tottenham har vundet fire ud af deres seneste fem opgør og ser for tiden ganske skræmmende ud. Mandag skal de forsøge at sikre tre point mod et Villa-hold, der endnu ikke har vundet på udebane denne sæson.

Det er ligefør, at man begynder at vende sig til det. Tottenham er blevet til et hold, der forstår at spille op til det niveau, spillermaterialet dikterer. I flere sæsoner har de mange dygtige spillere på White Hart Lane sejlet rundt, men under Redknapps kyndige ledelse er der kommet skik på tingene.
En sejr i den kamp, de har til overs fra den udskudte kamp mod Everton i første runde, vil sende dem op på siden af Newcastle på tredjepladsen. Bale og co. har kun smidt point til holdene over sig, og mandagens kamp mod Villa ligner på forhånd en opgave, der er til at håndtere. De fleste hold i Premier League ved nok godt, at man ikke skal undervurdere The Villans, men med en udebanestatistik på 0 sejre, fire uafgjorte, et nederlag og en målscore på 6-9, bør Spurs kunne levere det forventede resultat.

Hvor ville det dog være forfriskende, hvis Aston Villa engang i fremtiden købte en playmaker af format. En spiller, som kunne pynte på holdets til tider alt for kedelige attitude. Spillere som Dunne, Heskey og Petrov er ganskevist udemærkede spillere, men noget blikfang bidrager de ikke med.
På trods af at have Agbonlahor og Bent liggende på toppen er Villas overordnede image bare ikke særligt skræmmende. 16 mål i 11 kampe er ganskevist ikke ringe, men hvis det skal blive til mere end den sædvanlige gennemsnitlige indsats, kræver det en tand esktra. Den samlede målscore er kun på plus en, hvilket vidner om et samlet indtryk af Villa, der ikke rækker til mere end godkendt. Kampen mod Tottenham bringer muligheden for at vise, at holdet kan følge med mod de store, men McLeishs tropper går ind til opgøret som undertippede.

PL-formkurve, Tottenham: V-U-V-V-V
PL-formkurve, Aston Villa: V-T-T-U-V

Seneste fem indbyrdes:
26/12/2010: Aston Villa – Tottenham 1-2

02/10/2010: Tottenham – Aston Villa 2-1
06/02/2010: Tottenham – Aston Villa 0-0

28/11/2009: Aston Villa – Tottenham 1-1
15/03/2009: Aston Villa – Tottenham 1-2

Historisk: 54 – 33 – 49.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Tottenham: David Bentley (S), Tom Huddlestone (S), Rafael van der Vaart (T), Niko Kranjčar (T).

Aston Villa: Erick Lichaj (S), Gabriel Agbonlahor (T), Nathan Delfouneso (T), Stillian Petrov (T), Jermaine Jenas (ikke tilgængelig grundet detaljer i lejeaftalen mellem Tottenham og Villa)
Forventede startopstillinger:
Tottenham: Friedel – Walker, Kaboul, King, Ekotto – Lennon, Parker, Modrić, Bale – Van der Vaart – Adebayor.

Aston Villa: Given – Hutton, Collins, Dunne, Warnock – N´Zogbia, Petrov, Herd, Heskey – Bent, Agbonlahor.
Hold øje med: Tottenhams Parker – Slaget på midtbanen skal vindes, hvis ikke Villa skal få for meget spil. Villas Bent/Agbonlahor – Den lynhurtige duo kan gøre det onde ved Tottenham, hvis de rammer dagen.

Redaktionens bud: 2-1. Det er sjældent, at Villa render ind i en øretæve, og med den nuværende stilling i ligaen taget i betragtning, vil holdet givetvis kæmpe med næb og klør for at få et resultat med hjem fra White Hart Lane.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar