fredag den 26. august 2011

Aston Villa – Wolverhampton 27/08 – 2011

Lørdag kl. 13.00. Kampen vises direkte på 6´eren.

Sommerens transfers:
Aston Villa:  

Ind: Charles N´Zogbia (Wigan), Shay Given (Manchester City).
Ud: Stewart Downing (Liverpool), Ashley Young (Manchester United), Brad Friedel (Tottenham).

Wolverhampton:
Ind: Dorus de Vries (Swansea), Jamie O´Hara (Tottenham).

Ud: Greg Halford (Portsmouth).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Villans leverede sidste weekend et flot stykke arbejde mod Blackburn og skal lørdag forsøge at fortsætte de gode takter mod højtflyvende Wolverhampton.
Villa-spillerne lagde relativt slapt ud – ude mod Fulham i første spillerunde (0-0, red.). Andre boller kom der på suppen mod Blackburn, hvor der i perioder var klasseforskel på de to mandskaber. En flot 3-1 sejr blev resultatet, og Alex McLeish´s  tropper kan se frem til den kommende weekend med selvtillid i bagagen.

Den nuværende blanding af spillere på holdet er interessant, da der ikke er en decideret superstjerne i truppen. Ganske vist er Darren Bent af solid kaliber, men efter salget af Ashley Young til Man United mangler holdet et af de helt store navne. Truppen råder dog over flere emner, som gør, at fremtiden ser spændende ud på Villa Park. Clark, Delph, Albrighton og N´Zogbia er unge, friske kræfter, der under ledelse af Given, Dunne, Petrov og Heskey skal være med til at forme en bæredygtig trup.
Bæredygtig ser startformationen i hvert fald ud til at være, da den har været identisk til de to første kampe. Agbonlahor, Heskey og Young er dog tvivlsomme forud for lørdagens opgør, men forventes at blive brugt endnu en gang, hvis de bliver klar.

Netop Gabriel Agbonlahor er med sit lynhurtige antrit en af truppens jokere, men han har haft en meget blandet karriere hidtil for klubben. På gode dage kan han afgøre kampe – det blev også til en scoring sidste weekend – men på dårlige ender det meste i en middelmådig forestilling. Den 24-årige angriber kan med en serie af gode præstationer være med til at sende Villa godt ind i sæsonen, og makkerskabet med Bent oppe foran kan ende med at blive særdeles giftigt.
Wolves har fået en perfekt start på sæsonen grundet to flotte sejre over henholdsvis Blackburn og Fulham. McCarthys drenge har før vist, at de kan spille bold, men ofte har det svigtet med koncentrationen. Truppen er dog pt. i ganske fin stand, og spillere som Jarvis, O`hara og Fletcher skal være med til at holdet niveauet denne sæson. Det er svært at vide, om holdet kan følge op på den flotte sæsonstart, men kampen mod Villa vil give en god indikation om, hvor langt Ulvene kan nå. Bent og co. stiller til start med en fuldt optanket selvtillidskonto, og alt andet end en top-præstation fra Wolves vil nemt kunne ende med point til Villa. På trods af Wolves´ gode start, må Villa betegnes som favoritter – en position, som gæsterne skal forsøge at få det maksimale ud af.

PL-formkurve, Aston Villa: V-U- - -
PL-formkurve, Wolverhampton: V-V - - -

Seneste fem indbyrdes:
19/03/2011: Aston Villa – Wolves 0-1

26/09/2010: Wolves – Aston Villa 1-2

20/03/2010: Aston Villa – Wolves 2-2

24/10/2010: Wolves –Aston Villa 1-1

14/03/2004: Wolves – Aston Villa 0-4

Historisk: 44 – 24 – 34.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Aston Villa: Gabriel Agbonlahor (T), Carlos Cuéllar (S), Emile Heskey (T), Luke Young (T).

Wolves: Sylvain Ebanks-Blake (T), David Edwards (S), Adlène Guédioura (S).
Forventede startopstillinger:
Aston Villa: Given - Young, Dunne, Collins, Warnock - Petrov, Delph - N’Zogbia, Agbonlahor - Heskey, Bent.

Wolverhampton: Hennessey - Stearman, Berra, Johnson, Ward - Hunt, Henry, O’Hara, Jarvis - Doyle, Fletcher.
Hold øje med: Aston Villas Darren Bent – Det bliver en gentagelse fra sidste uge. Sæsonens første kasse er sat på kontoen, og det er set før, at Bent ikke er til at stoppe igen. Wolverhamptons  Matt Jarvis – Den 25-årige englænder har allerede spillet over 120 kampe for klubben og har ligeledes et mål i bagagen fra sidste weekend. Skal holdet fortsætte de gode takter, vil det ikke skade med en Jarvis i topform.

Redaktionens bud: 2-2. To sultne hold kan ende med at levere en underholdene kamp. X´et ligger lige til højrebenet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar