fredag den 19. august 2011

Bolton – Manchester City 21/8 - 2011

Søndag kl. 17.00

Sommerens transfers:
Bolton:

Ind: Chris Eagles (Burnley), Tyrone Mears (Burnley), Darren Pratley (Swansea), Nigel Reo-Coker (Aston Villa).

Ud: Andrew Burns (Bradford City), Johan Elmander (Galatasaray), Danny Ward (Huddersfield), Sam Sheridan (Stockport), Matthew Taylor (West Ham), Ali Al-Habsi (Wigan).
 
Man City:

Ind: Costel Pantilimon (Politehnica Timişoara), Stefan Savić (Partizan), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Gaël Glichy (Arsenal).
Ud: Shay Given (Aston Villa), Jérôme Boateng (Bayern München), Shaleum Logan (Brentford), James Poole (Hartlepool), Jô (Internacional), Scott Kay (Macclesfield), Tom Skogsrud (Rangers), Kim Skogsrud (Rangers), Adrew Tutte (Rochdale).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reebok stadium åbner op for topopgør i anden runde, når naboerne fra Manchester kommer på besøg. Begge hold startede ud med at tage varmt imod to oprykkere. Nu er det tilbage til lidt mere velkendte omgivelser, og alt tyder på en god kamp.
Vi stilte sidste uge spørgsmålstegn ved Boltons angreb, og om dette var stærkt nok. Efter en overbevisende 4-0 sejr på Loftus Road mod oprykkerne fra QPR, bl.a. på mål fra angriberen Klasnic, kan man sige, Bolton gav svar på tiltale. Det var længe en lige kamp, men Bolton slog til lige inden halvleg, og et selvmål til 0-2 fik QPR til at synke helt sammen de efterfølgende ti minutter. Det nød Owen Coyles mandskab godt af og fik derfor en helt perfekt start på den nye sæson. Det bliver dog en helt anden test, når City kommer til byen, og  vi skal helt tilbage til 2006 for at finde den seneste Bolton sejr, men de har helt sikkert tanket godt med selvtillid efter premieren.

Manchester City fik en lige så fremragende start mod Swansea, hvor især én spiller skildte sig ud. Der er selvfølgelig tale om nyindkøbet Sergio Agüero, som blev skiftet ind med en halv time igen. Han kvitterede med et score til 2-0, lægge op til Silvas scoring til 3-0, og sluttede af med en perle til 4-0. Måske på en lidt billig baggrund mod et uprøvet Swansea mandskab, som efter at have holdt 0-0 i 57 minutter måtte kapitulere til Citys meget højere tempo. Så vi glæder os til at se ham i aktion igen, men det vides ikke, om han er i form til at spille 90 minutter, eller om vi kommer til at se ham fra bænken igen. Mancini kæmper stadig med at få Tévez på banen igen, mens det ser ud til, de Jong bliver klar. Hvis Manchester City vil tages seriøst i mesterskabskampen, så er de nødt til at følge den gode start op med en sejr på søndag.   
PL-formkurve, Bolton: V----

PL-formkurve, Man City: V----

Seneste fem indbyrdes:
22/05/2011: Bolton –Man City 0-2 


04/12/2010: Man City – Bolton 1-0

09/02/2010: Man City – Bolton 2-0
12/12/2009: Bolton – Man City 3-3

24/02/2009: Man City – Bolton 1-0

Historisk: 41 – 25 – 44.

Skader, Tvivlsomme og karantæner:

Bolton:
S. Davies (S), Rickets (S), Mears (S), Lee(S), Holden (S).

Man City: K. Touré (S), Tévez (T), Agüero (T).

Forventede startopstillinger:
Bolton:
Jaaskelainen - Steinsson, Cahill, Knight, Robinson - Reo-Coker, Muamba, Eagles, Petrov - Klasnic, K. Davies.

Man City:
Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - De Jong, Milner, Silva, Y. Touré - Agüero, Dzeko.

Hold øje med:
Boltons Davies – Den rutinerede angriber kom ikke på tavlen mod QPR og vil arbejde stenhårdt for at komme det mod City. Man Citys Agüero – Er han virkelig så god, som det han viste de første 30 minutter i verdens bedste liga?

Redaktionens bud:  1-2. Kampen kan egentlig gå begge veje, men vi mener, City har lidt flere strenge at spille på, så de løber med sejren.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar