torsdag den 11. august 2011

Fulham – Aston Villa 13/8 - 2011

Lørdag kl. 16.00

Sommerens transfers:
Fulham:

Ind: Marcel Gecov (Slovan Liberec), Csaba Somogyi (Rákospalotai), John Arne Riise (Roma), Pajtim Kasami (Palermo).

Ud: Jonathan Greening (Nottingham Forrest), Kagisho Dikgacoi (Crystal Palace), Zoltan Gera (fritstillet).
Aston Villa:  

Ind: Charles N´Zogbia (Wigan), Shay Given (Manchester City).

Ud: Stewart Downing (Liverpool), Ashley Young (Manchester United), Brad Friedel (Tottenham).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Begge mandskaber nåede sidste sæson at redde lidt af æren efter en sølle start, da det blev til henholdsvis en ottende og en niendeplads i ligaen. Der er nye ansigter at finde på begge hold, så åbningskampen kan gå hen og blive interessant.

Fulham kunne for to sæsoner siden nærmest gå på skyerne under Roy Hodgsons ledelse, da de gang på gang imponerede i Europa League. Det blev til en flot finale-præstation, hvor det dog blev til et overtidsnederlag til Atlético Madrid. Sidste sæson blev en mere moderat en af slagsen, men uden at imponere, formåede holdet alligevel at gafle en godkendt ottendeplads i hus. Truppen ser ganske solid ud –helt nede fra Brede Hangeland i forsvaret, gennem Damien Duff og op til Moussa Dembélé i angrebet. Desuden skal det blive spændende at følge Riises tilbagevenden til Premier League.
Aston Villa fik godt nok pyntet lidt på tingene hen mod slutningen af sidste sæson, men en placering som nummer ni var ikke, hvad mange havde forventet. Klubben har gennem flere sæsoner vist gode takter, og muligheden for for alvor at bryden gennem til top-seks, virkede ganske sandsynlig. De fleste Villa-spillere er dog nok glade for, atdet er tid til en ny sæson, da der ikke var meget at juble over i den forgangne. Bl.a. 2-2 resultatet mod Manchester United, hvor holdet ellers førte 2-0 med et kvarter tilbage, gjorde ondt.

Der er blevet skiftet ud i truppen, og både vinter og sommerpausen har kastet nyt talent af sig. Darren Bent, Jean Il Makoun og Charles N´Zogbia er spændende spillere, der kan være med til at få holdet på en mere stabil kurs. Hvor stor indflydelse tabet af Ashley Young får for truppen, må tiden vise, men materialet er til stede mht. en opadgående formkurve i forhold til sidste sæson.

PL-formkurve, Fulham:-----

PL-formkurve, Aston Villa:-----

Seneste fem indbyrdes:
05/02/2011: Aston Villa – Fulham 2-2  

06/11/2010: Fulham – Aston Villa 1-1

30/01/2010: Fulham – Aston Villa  0-2
30/08/2009: Aston Villa – Fulham 2-0

09/05/2009: Fulham – Aston Villa 3-1

Historisk: 17 – 19 – 18.

Skader, Tvivlsomme og karantæner:
Fulham: Simon Davies (S).

Aston Villa: Carlos Cuéllar (S), James Collins (T).

Forventede startopstillinger:
Fulham: Schwarzer - Baird, Hughes, Hangeland, Riise - Duff, Etuhu, Murphy, Dempsey - Johnson, Zamora.

Aston Villa: Given - Young, Dunne, Clark, Warnock - Petrov, Makoun - N’Zogbia, Heskey, Agbonlahor - Bent.

Hold øje med: Fulhams Bobby Zamora – Den stærke angriber har før vist, hvad han står for og er på god dag en særdeles effektiv herre. Aston Villas Charles N´Zogbia - Den 25-årige kantspillerhar været to sæsoner for længe hos Wigan og kan nu for alvor komme til at spille på et niveau, der matcher hans eget.

Redaktionens bud: 0-1. Godt nok er fem ud af de to holds seneste ti opgør endt uafgjort, men Aston Villa snupper sejren i den her omgang.Hvis Alex McLeish kan sætte sine tropper rigtigt op, bør han kunne lægge ud med tre point.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar