fredag den 26. august 2011

Verdens bedste liga ruller igen!

PL Stoppestedet har besluttet, at vores resultat-konkurrence først starter i oktober, så vi kan nå at få lidt flere deltagere med. Tilgengæld offenliggør vi allerede nu, hvad præmien bliver. Til den læser, der har flest rundesejre når sæsonen er slut, vil der være en officiel Premier League trøje efter eget valg!!. Så fra 7. spillerunde den 1/10 er det med at give dit bud hver uge, og det skal afgives på Facebook. Det bliver UDFALDET af kampene, der tæller, men giv gerne ciffertips så vi i tilfælde af lighed kan afgøre resultatet præcist. Vi kører videre med testrunder indtil - så bliv endelig ved med at afgive jeres bud og varm op, til det virkelig går løs.

Gå ind på http://www.facebook.com/#!/pages/PL-Stoppestedet/264578743552517 - Her smider du ganske simpelt dine bud på væggen eller kommentarfeltet til denne runde, og så holder vi styr på resten - eks. Aston Villa - Wolverhampton x-x. Måske bliver det dig, som snupper den eftertragtede præmie.

Eventuelle spørgsmål stilles ligeledes inde på Facebook-gruppen og spørg endelig bare løs.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi fik endnu en god runde sidste weekend, hvor nogle holds fans vil være lige så tilfredse, som andres vil være bekymrede. QPR fik genrejst sig med en sejr på Goodison Park, og dermed fik Everton ikke den start, de havde drømt. Det gjorde Tottenham bestemt heller ikke, da de blev sat på plads af de forsvarende mestre. Liverpool hentede en sjælden sejr mod Arsenal, og The Gunners´ fans har fået endnu mere at bekymre sig om, efter Nasri også har forladt klubben i løbet af ugen.

Denne uge skal de et smut til Old Trafford i den sene søndagskamp, og det tegner til at blive weekendes helt store opgør, skarpt forfulgt af Tottenham – City. Derbyet mellem Villa og Wolves er bestemt også en kamp, der er værd at holde øje med.

Programmet for den kommende runde ser således ud:

3. spillerunde 27/08 – 28/08 – 2011.

Lørdag:

Aston Villa – Wolves

Wigan – Queens Park Rangers

Swansea - Sunderland

Blackburn - Everton

Chelsea – Norwich

Liverpool - Bolton

Søndag:

Newcastle - Fulham

Tottenham – Manchester City

West Bromwich - Stoke

Manchester United - Arsenal

Ingen kommentarer:

Send en kommentar