torsdag den 18. august 2011

Norwich – Stoke 21/08 – 2011

Søndag kl. 14.30

Sommerens transfers:
Norwich

Ind: Elliot Bennett (Brighton & Hove Albion), James Vaughan (Everton), Anthony Pilkington (Huddersfield), Bradley Johnson (Leeds), Steve Morrison (Millwall).

Ud: Luke Daley (Plymouth), Steven Smith (Preston North End).

Stoke
Ind: Jonathan Woodgate (Tottenham), Matthew Upson (West Ham).

Ud: Carl Dickinson (Watford).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En ganske fin åbningsrunde er overstået for både Norwich og Stoke, der begge hentede et enkelt point i to svære kampe. Oprykkerne får dog deres sag for mod de bolsjestribede kæmper fra Stoke.
Norwich startede ud med en pointdeling ude mod Wigan. Godt nok er Wigan ikke ligaens mest frygtindgydende modstander, men en hver udekamp må betegnes som svær for de tre oprykkerhold, der indledningsvis skal vende sig til et anderledes tempo end tidligere. Umiddelbart er The Canaries det svageste af de ”nye” hold i ligaen, men åbningsrunden slap de bedst fra, da både Swansea og QPR fik deres sag for mod henholdsvis City og Bolton.

Stoke sikrede på et veloplagt Britannia Stadium det ene point mod Chelsea sidste weekend efter en solid fighterindsats. Hver evig eneste gang Puliss´ tropper står overfor en dødboldssituation, er det som om, at spændingen når et ekstra niveau. Spillere som Huth, Shawcross og Jones er afsindigt giftige, når de er i feltet, og Chelseaforsvaret var i flere omgange tæt på fejle, men en velspillende Petr Čech viste flere gange, at han er i form fra start. I den anden ende af banen var der dog heller ikke meget at komme efter, da Asmir Begović agerede plankeværk i flere omgange. Den unge bosnier kan blive en afgørende faktor den kommende sæson, hvis han kan holde det niveau, som hans præstationer i ligaen indtil videre har vidnet om.
Det bliver spændende at se, hvad Stoke-mandskabet kan præstere mod en realtivt underlegen modstander, da problemerne som regel først opstår, når holdets fysik bliver matchet i et nogenlunde omfang. Norwich har historisk set et ganske godt tag på Stoke, men om de kan håndtere den direkte og fysiske Tony Puliss-taktik, bliver nok det helt store spørgsmål på lørdag.

PL-formkurve, Norwich: U - - - -
PL-formkurve, Stoke: U - - - -

Seneste fem indbyrdes:
11/03/2008: Norwich – Stoke 0-1
01/12/2007: Stoke – Norwich 2-1

17/03/2007: Norwich – Stoke 1-0
28/10/2006: Stoke – Norwich 5-0

04/03/2006: Norwich – Stoke 2-1
Historisk: 14 – 13 – 15.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Norwich: James Vaughan (T), Elliot Ward (T).

Stoke: Rory Delap (T), Matthew Etherington (S), Ricardo Fuller (S), Danny Higginbotham (S), Mamady Sidibe (S), Matthew Upson (T).
Forventede startopstillinger:
Norwich: Ruddy - Martin, Whitbread, De Laet, Tierney - Surman, Hoolahan, Fox, Bennett - Holt, Morison.

Stoke: Begovic - Huth, Shawcross, Woodgate, Wilson - Pennant, Whelan, Whitehead, Arismendi - Jones, Walters.
Hold øje med: Norwichs Wesley Hoolahan – den offensive midtbanespiller levere en god præstation mod Wigan sidste weekend, og han stod da også for det udlignende mål. Stokes Jermaine Pennant – den tidligere Liverpool-spiller må forventes at få mere arbejdsro end mod Chelsea, og det skal blive spændende at følge, hvad han kan præstere under de betingelser.

Redaktionens bud: 0-2. Stoke er for stærke for Norwich, og de tre point bør være en overkommelig opgave.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar