torsdag den 18. august 2011

Wolverhampton – Fulham 21/8 – 2011

Søndag kl. 15.00
Sommerens transfers:
Wolverhampton:

Ind: Dorus de Vries (Swansea), Jamie O´Hara (Tottenham).

Ud: Greg Halford (Portsmouth).

Fulham:
Ind: Marcel Gecov (Slovan Liberec), Csaba Somogyi (Rákospalotai), John Arne Riise (Roma), Pajtim Kasami (Palermo).  

Ud: Jonathan Greening (Nottingham Forrest), Kagisho Dikgacoi (Crystal Palace), Zoltan Gera (fritstillet).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wolverhampton åbnede sæsonen med en flot udesejr mod Blackburn og skal lørdag forsøge at fortsætte de gode takter mod Fulham, der er på jagt efter deres første scoring.
Wolves overlevede med nød og næppe i Premier League sidste sæson, og holdet har måske af den grund været ekstra opsat på at lægge godt fra land i denne omgang. I hvert fald er en udesejr mod Blackburn et glimrende udlæg, der udover tre point også kaster en god portion selvtillid af sig. Det blev kun til tre udesejre hele sidste sæson, hvilket sætter yderligere perspektiv på sejren.

Der er ikke sket meget på tranfermarkedet hos Wolves, hvor Jamie O`hara er det mest markante indkøb. Sidste sæson leverede holdet i perioder flotte kombinationer og boldbesiddelse, men ligeså ofte skete det modsatte. McCarthys tropper spiller i den bedste engelske række for tredje sæson i træk, men hvis det skal blive til nummer fire, skal bundniveuaet hæves. Godt nok var udebaneformen dårlig i den forgangne sæson, men en hjemmebane statistik på otte sejre, fire uafgjorte og syv nederlag - med en neutral målscore til følge – er mildest talt heller ikke godt nok – i hvert fald ikke, hvis det er Premier League-bold, som er ønsket.
Fulham åbnede målløst mod Villa forrige weekend, og generelt er holdet en smule svært at spå om. Siden oprykningen tilbage i 2000/2001 har holdet været en fast bestanddel af Premier League, men resultaterne har været svingende. Der er langt fra 2007/2008-sæsonen, hvor holdet kun overlevede nedrykningskampen på en bedre målscore end Reading, og til Europa League-finalepladsen fra 2010. Fulham er et midterhold med hang til placeringer i den ringere halvdel, men på trods af fraværet af de helt store navne, formår de altså at holde tilværelsen på toppen ved lige.

Fulhams eksistensgrundlag i Premier League har i ny og næ set en smule tyndt ud, når man tager i betragtning, at de kun har formået at hive en positiv målscore hjem tre gange siden 2001. Den nuværende trup er dog i ganske god forfatning, og Hangeland, Senderos, Dempsey og Zamora må endnu en gang ud og vise deres værd. Kampen mod Wolves er bestemt svær, men ikke umulig. Der skal dog hives et farligere angrebsspil frem end mod Villa sidste weekend, hvis der skal point på kontoen.
PL-formkurve, Wolverhampton: V - - - -

PL-formkurve, Fulham: U - - - -
Seneste fem indbyrdes:
23/04/2011: Wolves – Fulham 1-1

11/09/2010: Fulham – Wolves 2-1
17/04/2010: Fulham – Wolves 0-0

20/09/2009: Wolves – Fulham 2-1

21/02/2004: Wolves – Fulham 2-1

Historisk: 30 – 20 – 20.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Wolverhampton: David Edwards (S), Adlène Guédioura (S), Sam Vokes (S).

Fulham: Simon Davies (S), Bjørn Helge Riise (T).
Forventede startopstillinger:
Wolvherhampton: Hennessey - Stearman, Berra, Johnson, Ward - Hunt, Henry, O’Hara, Jarvis - Doyle, Fletcher.

Fulham: Schwarzer - Hughes, Senderos, Hangeland, Riise - Duff, Etuhu, Murphy, Dempsey - Johnson, Zamora.
Hold øje med: Wolverhamptons Jamie O´Hara – nyindkøbet løb også med redaktionens ros sidste weekend, men han får den igen mod Fulham. Fulhams Danny Murphy – holdets kaptajn er nødt til at gå forrest, hvis ikke det skal blive til et nederlag på Molineux.

Redaktionens bud: 1-0. Wolves har fået blod på tanden efter sidste weekends tre point og henter en snæver, men vigtig sejr i land.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar