fredag den 26. august 2011

Newcastle – Fulham 28/8 - 2011

Søndag kl. 14.00

Sommerens transfers:
Newcastle: 
Ind: Yohan Cabaye (Lille), Demba Ba (West Ham), Mehdi Abeid (Lens), Sylvain Marveaux (Rennes), Gabriel Obertan (Manchester United).

Ud: Kevin Nolan (West Ham), Wayne Routledge (Swansea), Shefki Kuqi, Sol Campbell (Begge fritstillet), José Enrique (Liverpool).
Fulham: 
Ind: Marcel Gecov (Slovan Liberec), Csaba Somogyi (Rákospalotai), John Arne Riise (Roma), Pajtim Kasami (Palermo).  

Ud: Jonathan Greening (Nottingham Forrest), Kagisho Dikgacoi (Crystal Palace), Zoltan Gera (fritstillet).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fulham har vundet tre ud af de sidste fire kampe mod Newcastle, men hjemmeholdet ser stærke ud i år efter en god start på turneringen. Fulham har fået en mindre god start, og det vil de prøve at ændre på i søndagens kamp på St. James’ Park.
Newcastle tog, efter den fine start mod Arsenal, en meget vigtig sejr i lokalopgøret mod Sunderland. En fortjent sejr, og holdet ligner mere og mere et hold, der vil blande sig i toppen. Set i det lys er en kamp mod Fulham på hjemmebane en kamp, der skal vindes. Det er på trods af, at det nu alligevel ser ud til, Joey Barton forlader The Magpies. Ligesom i tilfældet med Kevin Nolan er det et skifte til en klub af lavere rang end Newcastle, nemlig oprykkerne fra Q.P.R. Det er overraskende, eftersom Barton har startet inde i de to første kampe og har haft hovedroller både på godt og ondt. Pardew valgte at sætte nyindkøbet Demba Ba på bænken i sejren mod Sunderland og spille med én agriber og Obertan, som en mere hængende angriber, men med Bartons afgang på trapperne, og en hjemmekamp der skal vindes, så forventes han tilbage i angrebet sammen med Shola Ameobi. Det betyder så, at Obertan ryger ned på sin mere vante plads på kanten.

Fulham er ikke kommet på måltavlen de to første runder, og derfor håber Mark Hughes med garanti, at hans stjerneangiber Bobby Zamora bliver klar til kampen mod Newcastle. Zamora kunne ikke spille i 0-2 nederlaget mod Wolves, og Hughes valgte at spille med Andy Johnson alene på toppen. Om han vælger det igen mod Newcastle, eller om han vælger at smide Debelé op ved siden af ham, er svært at spå om. Dembelé er blevet skiftet ind de to første kampe og ligner en, der er ved at nærme sig en optimal kampform. Selvom Fulham har brug for at komme på tavlen, så er St. James’ Parl ikke et nemt sted at hente tre point, og det kan nemt gøre udfaldet, når Mark Hughes skal belsutte, om Andy Johnson skal have en angrebsmakker på søndag.
PL-formkurve, Newcastle: U-V---

PL-formkurve, Fulham: U-T---

Seneste fem indbyrdes:
02/02/2011: Fulham – Newcastle 1-0 
13/11/2010: Newcastle – Fulham 1-1

16/05/2009: Newcastle – Fulham 0-1

09/11/2008: Fulham – Newcastle 2-1

22/03/2008: Newcastle – Fulham 2-0

Historisk: 19 – 13 – 24.

Skader, Tvivlsomme og karantæner:
Newcastle: Ben Arfa (S), Ferguson (T), Guthrie (T), Perch (T).

Fulham: Davies (S), Zamora (T).

Forventede startopstillinger:

Newcastle: Krul - Simpson, Coloccini, S Taylor, R Taylor - Cabaye, Tiote, Gutierrez, Obertan - S Ameobi, Ba.

Fulham:
Schwarzer - Hughes, Senderos, Hangeland, Riise - Duff, Etuhu, Murphy, Dempsey - Johnson, Zamora.

Hold øje med: Newcastles Ameobi – Angriberen skal igang med scoringerne i denne sæson, og det sker på søndag . Fulhams Dempsey  – Hvis Fulham liner up med en enkelt angriber, så kan den amerikanske spillers dybdeløb og målnæse blive afgørende .

Redaktionens bud: 2-0. Fulham har uden tvivl et godt hold, men vi tror, Newcastle rider videre på bølgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar