fredag den 26. august 2011

Liverpool - Bolton 27/8 - 2011

Lørdag kl. 18.30. Kampen vises direkte på 6 ´eren.

Sommerens transfers:
Liverpool: 
Ind:  Stewart Downing (Aston Villa), Jordan Henderson (Sunderland), Charlie Adam (Blackpool) og Alexander Doni (Roma).

Ud: Paul Konchesky (Leicester), Chris Mavinga (Rennes), Tom Ince (Blackpool), Gerado Bruna (Blackpool) og Milan Jovanović (Anderlecht), Sotirios Kyrgiakos (Wolfsburg).

Bolton: 
Ind: Chris Eagles (Burnley), Tyrone Mears (Burnley), Darren Pratley (Swansea), Nigel Reo-Coker (Aston Villa), Tuncay Sanli (Wolfsburg, lån).

Ud: Andrew Burns (Bradford City), Johan Elmander (Galatasaray), Danny Ward (Huddersfield), Sam Sheridan (Stockport), Matthew Taylor (West Ham), Ali Al-Habsi (Wigan).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De seneste ni ligamøder mod Bolton er endt med sejr til Liverpool, og Bolton har ikke hentet point på Anfield siden 2001. Det er dog alt sammen glemt, når lørdagens sene kamp byder på lokalopgør i sæsonens anden kamp på Anfield.
Liverpool fik efter den dårlige start mod Sunderland rettet op på det med deres første sejr på Emirates, siden Arsenal skiftede Highbury ud med det nye stadion . Omend det ikke så helt overbevisende ud, før en oplagt Suárez og Meireles kom på banen, og Arsenal blev reduceret til ti mand, så er det en sejr, der giver selvtillid. En selvtillid, som afspejler hele truppen, og trods et par udskiftinger i midtugens ligacupkamp mod Exeter, så blev det også til en sikker sejr på 3-1, men desværre for de røde blev Raul Meireles  skadet i kampen, og han er derfor ikke med på lørdag.

Kaptajn Gerrard er stadig ude med skade, så det ser ud til, at Charlie Adam får endnu en chance som spilstyrer. Han har haft en lidt svær start for Liverpool og ser ud til at have svært ved at finde det tempo, som det kræver at spille for et tophold. Det virker dog til, Dalglish har stor tiltro til sin landsmand, og kampen mod Bolton kunne blive kampen, hvor han for alvor træder i karakter. Højrebacken Glen Johnson ser heller ikke ud til at blive klar, og det ligner derfor genvalg til unge Martin Kelly, som leverede en solid indsats mod Arsenal.
Bolton kom lidt ned på jorden igen efter den flotte udesejr over oprykkerne fra QPR. De dyre stjerner fra City var en for stor mundfuld for Owen Coyles mandskab, selvom de gav dem kamp til stregen og hang på helt til det sidste. Nu gælder det så endnu en svær opgave på Anfield, hvor Bolton, som nævnt i indledningen, ikke ligefrem har statistikerne med sig. Boltons offensiv har dog indtil videre set rigtig god ud, og de skal jo ikke kigge længere end to uger tilbage for at finde recepten på, hvordan man får point med fra Anfield. Udover den, i forvejen lange, skadesliste, som Bolton havde, så kunne de i kampen mod City tilføje Steinsson til denne, og det er tvivlsomt, om han bliver klar. Bolton havde også en ligacup-kamp i midtugen mod Macclesfield, og her blev det til debut til en gammel kending fra engelsk fodbold - nemlig den tidligere Middlesbrough-og Stokespiller Tuncay Şanlı, som imponerede i kampen med bl.a. et mål. Han kunne sagtens gå hen og blive Boltons joker på Anfield.

PL-formkurve, Liverpool: U-V---

PL-formkurve, Bolton: V-T---

Seneste fem indbyrdes:
01/01/2011: Liverpool –Bolton 2-1


31/10/2010: Bolton – Liverpool 0-1

31/01/2010: Liverpool – Bolton 2-0


29/08/2009: Bolton –Liverpool 2-3

26/12/2008: Liverpool –Bolton 3-0

Historisk: 52 – 29 – 35.

Skader, Tvivlsomme og karantæner:
Liverpool: Gerrard (S), Meireles (S), Johnson (T).  


Bolton: S. Davies (S), Rickets (S), Mears (S), Lee (S), Holden (S), Steinsson (T).

Forventede startopstillinger:
Liverpool:
Reina - Kelly, Carragher, Agger, Enrique - Adam, Lucas, Henderson, Downing - Suarez, Carroll.

Bolton:
Jaaskelainen - Wheater, Cahill, Knight, Robinson - Reo-Coker, Muamba, Eagles, Petrov - Klasnic, K Davies.

Hold øje med: Liverpools Suárez – Har startet sæsonen helt fantastisk og fortsatte i midtugens ligacup-kamp mod Exeter. Boltons Klasnić – Fik scoret igen mod City og kunne godt ligne et godt bud på Boltons topscorer.

Redaktionens bud:  2-0. Hvis sejren mod Arsenal ikke skal være ligegyldig, så skal der følges op med en sejr mod Bolton.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar