fredag den 26. august 2011

Wigan – Queens Park Rangers 27/08 – 2011

Lørdag kl. 13.30

Sommerens transfers:
Wigan:  

Ind: Ali Al-Habsi (Bolton), David Jones (fri), Nouha Dicko (fri).
Ud: Charles N´Zogbia (Aston Villa), Steven Caldwell (Birmingham), Antonio Amaya (Real Betis). 

QPR:
Ind: Danny Gabbidon (West Ham), Brian Murphy (fri), Kieron Dyer (fri), Jay Bothroyd (fri), Dudley Campbell (Blackpool), Bruno Perone (fri), Kaspars Gorkšs (Reading).

Ud: Lee Brown (Bristol Rovers), Mikele Leigertwood (Reading), Joe Oastler (Torquay), Leon Clarke (Swindon).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wigan har leveret et tandløst udlæg på sæsonen, men lørdag får de på eget græs chancen mod et skadesplaget QPR-mandskab.
Først Norwich, siden Swansea og nu QPR. Wigan er ligaens heldigste hold, hvad angår starten på denne sæsonen. Tre oprykkere på stribe må betegnes som et blidt udlæg, men Martinez´ tropper er startet ud, hvor de slap sidste sæson. 1-1 og 0-0 er det blevet til, og holdet har altså ikke formået at udnytte den relativt svage modstand. Mulighederne for at undgå nedrykningsspillet endnu en gang ser ikke lyse ud, hvis ikke der sker noget snart – specielt mht. den offensive del af spillet. For igen at vende tilbage til sidste sæson, så var Wigan ligaens næstmindst scorende hold med kun 40 træffere i 38 kampe, og noget kunne tyde på, at der ikke er sket det helt store på den front.

Kampen mod QPR kan vise sig at blive vejen til den første sejr, men det er svært at spå om, hvor oprykkerne står. Et stort nederlag til Bolton i eget hus blev fulgt op af en udebanesejr over Everton, og det er derfor ikke nemt at blive klog på Taraabt og co. Redaktionen har været meget optimistisk på oprykkernes vegne indtil videre, men de rammer på Wigan på et uheldigt tidspunkt – hvis man kan tale om det så tidligt på sæsonen – da værtene nærmest er tvunget til at finde de tre point. Tre kampe mod de tre oprykkere uden en sejr vil allerede begynde at sætte et unødigt pres på, da det jo må forventes at blive endnu sværre mod de etablerede Premier League-hold.
QPR er som nævnt plaget af skader, og hele otte spillere befinder sig kategorien skadet, tvivlsom eller karantæne. Angriberen Dudley Cambpell blev kort før Everton-kampen ramt af en virus og måtte derfor sidde ude i det opgør. Det er tvivlsomt, om han når at blive klar mødet med Wigan.

PL-formkurve, Wigan: U-U - - -
PL-formkurve, QPR: V-T - - -

Seneste fem indbyrdes:
De to hold har kun mødtes seks gange i alt, og det sidste opgør tilbage i sæsonen 2004/2005 endte med en 0-0´er.

Historisk: 1 – 3 – 2.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Wigan: Alcaraz Antolin (T), Steve Gohouri (T), James McCarthy (T), Victor Moses (T).

QPR: DJ Campbbell (T), Kieron Dyer (S), Heidar Helguson (T), Clint Hill (K), Rob Hulse (S), Jamie Mackie (S), Bradley Orr (T), Martin Rowlands (T).
Forventede startopstillinger:
Wigan: Al Habsi - Stam, Boyce, Caldwell, Figueroa - Watson, Gomez, Moses, Diame, McCarthy - Rodallega.

QPR: Kenny - Orr, Hall, Connolly, Gabbidon - Derry, Faurlin, Smith, Buzsaky, Taarabt - Bothroyd.
Hold øje med: Wigans Hugo Rodallega – Som nævnt er angrebet en stor svaghed for Wigan, og den lange colombianer kan blive nøglen til at ordne den udfordring. QPR´s Jay Bothroyd – Angriberen får med stor sandsynlighed muligheden fra start og uden Campbell som makker. Det er en gylden mulighed for at vise god form.

Redaktionens bud: 1-2. Redaktionen holder selvfølgelig fast i ”opbakningen” til QPR. Wigan har brug for sejren, men de har endnu ikke vist, hvorfor der bør spilles på dem. QPR er ganske vist uden Campbell, men det var de også mod Everton.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar