fredag den 26. august 2011

Swansea - Sunderland 27/08 – 2011

Lørdag kl. 16.00

Sommerens transfers:
Swansea:  

Ind: Michel Vorm (Utrecht), Steven Caulker (Tottenham), Wayne Routledge (Newcastle), Leroy Lita (Middelsbrough), José Moreira (Benfica).
Ud: Darren Pratley (Bolton), Dorus de Vries (Wolverhampton), Ryan Harley (Brighton).

Sunderland:
Ind: Connor Wickham (Ipswich), Craig Gardner (Birmingham), Wes Brown, John O'Shea (Begge fra Manchester United), Ahmed Elmohamady (ENPPI), Wong-Don Ji (Chunnam Dragons), David Vaughan (Blackpool), Sebastian Larsson (Birmingham), Keiren Westwood (Coventry), Roarie Deacon (Arsenal) og James McClean (Derry City).

Ud: Jordan Henderson (Liverpool), Steed Malbranque (St Etienne), Cristian Riveros (Kayserispor, lån), George McCartney (West Ham, lån) og Boudewijn Zenden (Fritstillet).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To hold med en sejr til gode træder lørdag ind på Liberty Stadium. Værterne har endnu ikke fået bolden i netmaskerne og vil være tændte mod Sunderland, der indtil videre er noteret for en enkelt pind.
Vi mangler stadigvæk en del information for at spå om Swanseas chancer i den bedste engelske række. To kampe er overstået og det med et nederlag til City og en pointdeling mod Wigan til følge. Kampen mod Wigan var en mulighed for at få tre point på kontoen foran hjemmepublikummet, men holdet skal måske lige vende sig til det anderledes tempo på toppen.

Truppen ser ganske fit ud, og det er kun Bodde og Monk, som ikke er spilbare til lørdagens opgør. Fra Vorm i målet til Wlliams i forsvaret – videre over Dobbie på midtabenen og op til Sinclair i angrebet ser tingene nu meget fornuftige ud. Bredden kan dog blive et problem for Rodgers´ tropper, der ikke råder over det helt store uden for startelleveren. Swansea skal overleve sæsonen på en kollektiv indsats, hvis ikke det skal blive til en returbillet til The Championship. Kampen mod Sunderland bliver svær, men hver eneste runde byder på en ny mulighed for oprykkerne til at vise, at de er værdige til at spille med, hvor det er sjovt.
Sunderland lagde fint ud mod Liverpool, hvor det blev til det ene point, men mod Newcastle sidste weekend gik det galt på hjemmebanen. Newcastle blev snydt for at klart straffe, men formåede alligevel at hive en 1-0´er hjem. Én spiller ser dog ud til at være i hopla. Januar-indkøbet Stéphane Sessègnon har i sæsonens to første kampe vist gode tendenser, og det er både blevet til giftige afleveringer og skud på mål. Mod Newcastle havde benineren to forsøg af høj klasse, der dog ikke formåede at finde vejen til netmaskerne. Noget kunne tyde på, at det kun er et spørgsmål om tid, før midtbanespilleren for alvor kommer i gang, og kampen mod Swansea ser ikke helet dum ud i den henseende.

Sunderland er generelt et solidt hold, der bør kunne spille med om en placering i den øverste halvdel, og lørdagens opgør skal helst munde ud i tre point.
PL-formkurve, Swansea:U-T -  -  -

PL-formkurve, Sunderland: T-U  -  -  -
Seneste fem indbyrdes:

Vi skal helt tilbage til sæsonen 1982/1983 for at finde de to holds seneste møde. I den næstbedste række endte det dengang med 1-1 og 3-0 til Swansea.
Historisk: 5 – 4 – 9.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Swansea: Ferry Bodde (T), Garry Monk (T).

Sunderland: Marcos Angeleri (S), Fraizer Campbell (S), Craig Gordon (S), David Meyler (S).
Forventede startopstillinger:

Swansea: Vorm - Rangel, Caulker, Williams, Taylor - Britton, Agustien, Dobbie - Dyer, Sinclair, Graham.
Sunderland: Mignolet - O’Shea, Ferdinand, Brown, Bardsley - Elmohamady, Cattermole, Colback, Larsson, Sessegnon - Gyan.

Hold øje med: Swanseas Scott Sinclair – Angriberen går igen fra sidste uge simpelthen fordi, at han kan blive holdets afgørende figur. Sunderlands Sessègnon – Endnu et genvalg, men som nævnt i optakten så har han set giftig ud indtil videre.
Redaktionens bud: 0-2. Sunderland klarer skærene med Sessègnon og Gyan i topform.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar