torsdag den 11. august 2011

Queens Park Rangers – Bolton 13/8 - 2011

Lørdag kl. 16.00

Sommerens transfers:
QPR:

Ind: Danny Gabbidon (West Ham), Brian Murphy (fri), Kieron Dyer (fri), Jay Bothroyd (fri), Dudley Campbell (Blackpool).

Ud: Lee Brown (Bristol Rovers), Mikele Leigertwood (Reading), Joe Oastler (Torquay).
Bolton:  

Ind: Chris Eagles (Burnley), Tyrone Mears (Burnley), Darren Pratley (Swansea), Nigel Reo-Coker (Aston Villa).

Ud: Andrew Burns (Bradford City), Johan Elmander (Galatasaray), Danny Ward (Huddersfield), Sam Sheridan (Stockport), Matthew Taylor (West Ham), Ali Al-Habsi (Wigan).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvad kan QPR i Premier League, og hvad kan Bolton uden Johan Elmander? På lørdag får vi muligvis løftet lidt af sløret, hvis ikke opgøret bliver præget af åbningsnerver.
Han har været tæt på at smutte, men stjernen over dem alle, Adel Taarabt, ser ud til at blive endnu en sæson hos oprykkerne.  Månedens spiller i august, anførerbindet og en stime fra sæsonstart på 19 kampe uden nederlag var bl.a., hvad Taarabt havde fingrene i sidste sæson. Tilbage i 2007 blev han købt af Tottenham, der dog på intet tidspunkt har fået succes med deres investering. Syv kampe mellem 2007 og 2010 var, hvad det blev til, inden turen gik til QPR – først på lån og siden permanent.

Om QPR-truppen generelt er stærk nok til at klare sig i Premier League, må tiden vise, men udover Taarabt råder manager Neil Warnock over midtbanespilleren, Alejandro Faurlín og gode gamle Kieron Dyer, der netop er kommet til på en fri transfer. Desuden er der blevet investeret i Blackpools Dudley Campbell, der sidste sæson formåede at sætte imponerende 13 mål på kontoen, hvilket ikke alene gjorde ham til topscorer for klubben, men også sikrede ham 6. pladsen på Premier Leagues topscorerliste.

Bolton er som nævnt ikke mere i besiddelse af deres svenske angrebses, Johan Elmander, der til tider har været en enmandshær i angrebet. I den forgangne sæson præsterede den tidligere Brøndby-angriber at snuppe månedens spiller-prisen i november, hvor han bl.a. scorede et af sæsonens flotteste mål ved at tørre stort set hele Wolverhamptons forsvar. Bolton led en forfærdelig forårssæson, og efterårets flotte takter blev hurtigt glemt. Gamle Kevin Davies er stadig at finde i truppen, men den 34-årige angriber står kun noteret for 61 kasser i 285 kampe, og hvordan klubben vil lukke hullet efter Elmander, er svært at gennemskue. Forstærkningen på midtbanen i form af den altid arbejdsvillige Reo-Coker og hurtige Chris Eagles ser interessant ud, men angrebet ligner på forhånd holdets svagestet punkt.  
PL-formkurve, QPR:-----

PL-formkurve, Bolton:-----
Seneste fem indbyrdes:
QPR og Bolton har endnu ikke mødt hinanden i den bedste engelske række, og vi skal da også tilbage til sæsonen 2000/2001 for at finde de to holds seneste indbyrdes opgør. Den kamp endte 1-1.

Historisk: 9 – 3 – 12.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
QPR: Jamie Mackie (S).

Bolton: Sean Davis (T), Stuart Holden (S), Lee Chung-Yong (S), Tyrone Mears (S), Sam Ricketts (S).
Forventede startopstillinger:
QPR: Kenny - Orr, Hill, Connolly, Gabbidon - Taarabt, Derry, Faurlin, Buzsaky - Campbell, Bothroyd.

Bolton: Jaaskelainen - Steinsson, Cahill, Knight, Robinson - Reo-Coker, Pratley - Eagles, M Davies, Petrov – K. Davies.
Hold øje med: QPR´s Adel Taarabt - Den ligger lige til højrebenet . Boltons Gary Cahill – Cahill kan blive en nøglespiller for Bolton den kommende sæson, og med et noget tandløst angreb bliver forsvarsspilleren nødt til at finde niveauet fra start.

Redaktionens bud: 2-0. QPR kommer til Premier League for at spille friskt til, og oprykkerne vil tage i mod alle de chancer, de kan få. En af dem er i dén grad et tyndt og skadesplaget Bolton-mandskab, der kan få svært ved at klare skærene den kommende sæson.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar