torsdag den 20. oktober 2011

Bolton (18) – Sunderland (17) 22/10-2011

Lørdag kl. 16.00. Kampen vises direkte på 6´eren.

Bolton har tabt fire på stribe mod Sunderland og skal lørdag ud og bevise, at sidste weekends triumf mod Wigan ikke var en enlig svale.
Der stod 3-1 til Bolton ude mod Wigan sidste lørdag efter halvfems minutters spil, og Owen Coyle var vild af begejstring. Det er slet ikke svært at forstå, hvorfor manageren var i godt humør, da hans hold ikke alene hentede en sejr – de første point i syv kampe – men også i perioder leverede en udemærket indsats.

Tre point, en udebanesejr, og en skadesliste, der langsomt, men sikkert bliver mindre og mindre. Owen Coyle står foran lørdagens kamp med de bedste vilkår i lang tid, og det må forventes, at der bliver arbejdet stenhårdt for at hive endnu et resultat hjem på Reebok den kommende weekend. Bolton-spillerne har været oppe mod svær modstand stort set i samtlige kampe i denne sæson. Udover det faktum, at de fleste modstandere er svære i Premier League, byder kampen mod Sunderland på chancen for succes mod et hold, der ligesom Bolton også er pressede.
Seks point efter otte kampe og en nuværende 17. plads i ligaen var ikke, hvad Steve Bruce havde regnet med inden sæsonstart. Spillere som O`Shea, Wes Brown, Cattermole, Larsson, Sessègnon og nu Bendtner er absolut ikke et spillermateriale, man ville forvente i den nuværende situation. Det er kun blevet til én sejr indtil videre, og Bolton-opgøret kan blive starteskudet til en decideret krisestemning.

Sidste weekend var det lige ved og næsten, da Arsenal hev en kneben 2-1 sejr hjem på Emirates. Sunderland kan tage meget med fra det opgør, da det trods alt ikke er noget katastrofalt resultat. Bendtner kunne ikke spille i det opgør og vender derfor tilbage til angrebet, hvilket sender Sessègnon tilbage på positionen som offensiv midt. Larsson, der scorede et sublimt frisparksmål mod Arsenal, sidder desværre ude med karantæne.
PL-formkurve, Bolton: T-T-T-T-V

PL-formkurve, Sunderland: T-V-T-U-T
Seneste fem indbyrdes:
07/05/2011: Bolton – Sunderland 1-2

18/12/2010: Sunderland – Bolton 1-0
09/03/2010: Sunderland – Bolton 4-0

15/08/2009: Bolton – Sunderland 0-1
09/05/2009: Bolton – Sunderland 0-0

Historisk: 46 – 29 – 55.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Bolton: Marcos Alonso (S), Dean Davis (S), Stuart Holden (S), Chung-Yong Lee (S), Sam Ricketts (S), Tyrone Mears (T).

Sunderland: Marcos Angeleri (S), Fraizer Campbell (S), Craig Gordon (S), Sebastian Larsson (K), Titus Bramble (Suspenderet på ubestemt tid af klubben).
Forventede startopstillinger:
Bolton: Jääskeläinen – Boyata, Cahill, Wheater, Robinson – Eagles, Reo-Coker, Pratley, Petrov – Davies, N´Gog.

Sunderland: Mignolet – O`Shea, Brown, Turner, Bardsley – Elmohamady, Colback, Vaughan, Richardson – Sessègnon – Bendtner.
Hold øje med: Boltons Eagles – Den tidligere United-spiller viste gode takter mod Wigan og kan blive en vigtig spiller for holdet, hvis han kan holde niveauet. Sunderlands Sessègnon – Lige bagved Bendtner har han muligheden for at agere torn i øjet på Bolton-forsvaret.

Redaktionens bud: 1-1. Et nederlag vil være fælt for begge hold, og på trods af tørsten efter sejr, lugter dette opgør af pointdeling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar