fredag den 28. oktober 2011

Tottenham (5) – Queens Park Rangers (10) 30/10 - 2011-10

Søndag kl. 17.00. Kampen vises direkte på 6´eren.

Tottenham ser ud til at have fundet sig til rette som tophold, men de går et giftigt opgør i møde mod QPR, der sidste weekend fik tanket gevaldigt op på selvtillidskontoen.

Takket være van der Vaarts to scoringer kunne Tottenham liste en 2-1 sejr i hus ude mod Blackburn. Resultatet er der i og for sig ikke noget imponerende over, men for få sæsoner tidligere var det i sådanne kampe, at Spurs havde svært ved at hente de ”nemme” point. Redknapps tropper nyder i øjeblikket ligaens næstbedste formkurve, og noget tyder på, at klubben, der ikke har vundet mesterskabet siden 1961, nu for alvor er ved at være klar til at spille med, hvor det er sjovt.
Truppen ser generelt særdeles kampdygtig ud, og tilgangen af Adebayor har været med til at give klubben et løft. Hans fysiske tilstedeværelse kan gøre selv det mest sammentømrede forsvar usikkert, og med van der Vaart liggende lige bagved har han gode chancer for at ende med en flot sæson i bagagen.  Kampen mod QPR skal helst munde ud i tre point, og hvis angrebet kan fortsætte de fornemme takter, er den mission bestemt ikke uløselig.

QPR stod for et af sidste weekends mest opsigtsvækkende resultater, da de hjemme snuppede alle tre point mod Chelsea. Et straffespark og to røde kort blev der uddelt fra Chelsea-gaveboden, men værterne kan på en tiendeplads være ligeglade med omstændighederne. Den nuværende postion er blevet sikret efter en række blandede kampe, og alle mand skal være opsatte på søndag, hvis ikke det skal ende med en lussing.
0-4 og 0-6 er nogle af de cifre, oprykkerne er gået fra banen med indtil videre, hvilket tyder på et hold, der stadigvæk er ved at blive spillet sammen. QPR er i den grad undertippede mod Spurs, og de mange nye spillere bliver nødt til at finde takten fra start, da bare et uafgjort resultat vil være at betegne som en succes.

PL-formkurve, Tottenham: V-V-V-U-V
PL-formkurve, QPR: V-U-T-U-V

Seneste fem indbyrdes:
Totenham og QPR mødtes senest tilbage i sæsonen 1995/1996, hvor Spurs løb med seks point.

Historisk: 16 – 14 – 12.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Tottenham: David Bentley (S), Michael Dawson (S), Tom Huddlestone (S), Vedran Ćorluka (T), William Gallas (T), Ledley King (T), Steven Pienaar (T), Niko Kranjčar (T).

QPR: DJ Campbell (S), Kieron Dyer (S), Daniel Gabbidon (T), Rob Hulse (T). Matthew Connolly (T).
Forventede startopstillinger:
Tottenham: Friedel – Walker, Kaboul, Bassong, Ekotto – Lennon, Parker, Modrić, Bale – van der Vaart – Adebayor.

QPR: Kenny – Young, Hall, Ferdinand, Traoré – Barton, Derry, Faurlín, Wright-Phillips - Taarabt – Helguson.
Hold øje med: Tottenhams Adebayor – van der Vaart snuppede to kasser sidste weekend – nu tager spydspidsen over. QPR´s Barton – Den tidligere Newcastle-mand må træde i karakter, hvis ikke kampen på midtbanen skal ende i den rene legestue.

Redaktionens bud: 2-1. Det ligner på forhånd en Tottenham-sejr, men QPR vil kæmpe med næb og klør for at undgå endnu en snitter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar