torsdag den 20. oktober 2011

Queens Park Rangers (11) – Chelsea (3) – 23/10 2011

Søndag kl. 17.00. Kampen vises direkte på 6’eren.

Små fem kilometer adskiller de to hold fra det vestlige London. Det er dog ved at være et stykke tid siden, at de har befundet sig i samme række. Der er derfor lagt op til et brag af et derby, når de blå skal forbi Loftus Road.

Redaktionens svage punkt fra QPR er langt fra til at blive kloge på, og denne weekend kommer de virkelig til at mærke al intensiteten og storheden, der er Premier League. De kommer med en frisk 1-1’er fra sidste weekend, hvor de hjemme mødte rækkens agterlanterne Blackburn. Det med vest-London derbyer har de dog allerede prøvet i denne måned, da de for tre uger siden var på besøg hos Fulham på Craven Cottage. Et opgør, der endte med en salig 6-0 lussing og en påmindelse om, at det her er verdens hårdeste liga. Denne gang er det dog i eget hus, at det foregår, når de inviterer indenfor på Loftus Road – nok en gang hjemmebanen, men det ændrer ikke ved det faktum, at de ikke har vundet en hjemmekamp i PL-regi endnu. Ud af fire mulige har de tabt en enkelt og ellers spillet de sidste tre uafgjort. Alt kan ske i et lokalderby, og det er nok den effekt, QPR-spillerne skal sætte deres lid til for at hive alle tre point ud af søndagens opgør.

Chelsea begynder at ligne sit gamle selv, og i midt-ugen gik det ud over belgiske Genk, der blev sent hjem med en 5-0 sæk, eksekveret af et halvt reservehold. Derudover har Chelsea scoret 12 mål i de seneste tre PL-kampe, så der er god grund til, at de holder fanen højt på broen lige i tiden. De blå leverer seværdige kampe med mål i begge ender, og vi skal da også helt tilbage til sæsonpremieren ude imod Stoke for at finde sidste gang, Chelsea gik fra banen uden at have scoret. Samtidig er det også sidste gang, at Cech og co. har været i stand til at holde buret rent. I sidste weekend var angrebet med Drogba i centrum endnu en gang skarpe, og alt tyder på, at han bliver ved med at holde Anelka på bænken i Torres’ fravær. Sidste gang Chelsea var på Loftus Road, hed stjernerne Ruud Gullit, Dennis Wise og Steve Clarke, så der bliver i bogstavelig forstand taget hul på et nyt kapitel i dette lokalopgør, og morgendagens legender får muligheden for at vise sig frem.
Vi forventer at se to hold, der hellere vil angribe end forsvare, samt at der bliver gået til stålet i nærkampene, så der er virkelig lagt op til, hvad der godt kan gå hen og blive en rigtig god kamp.

PL-formkurve, Queens Park Rangers: U-T-U-V-U

PL-formkurve, Chelsea: V-V-V-T-V

Seneste fem indbyrdes:
De to lokalrivaler har ikke mødt hinanden siden ’96 i en ligakamp.

Historisk: 13-17-18

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Queens Park Rangers:  Matthew Connelly (T), Daniel Gabbidon (T), Rob Hulse(T), DJ Campbell (S), Kieron Dyer (S).

Chelsea: Henrique Hilário (T), Ramires (T), Michael Essien (S), Fernando Torres (K).

Forventede startopstillinger:
Queens Park Rangers: Kenny - Young, Hall, Ferdinand, Traore - Barton, Derry, Faurlin, Taarabt, Wright-Phillips- Helguson.

Chelsea: Cech – Bosingwa, Luiz, Terry, Cole – Ramires, Meireles, Lampard – Sturridge, Drogba, Mata.

Hold øje med: QPRs  Wright-Phillips- Den lille alsidige offensive spiller vil være yderst opsat efter at smide lidt grus i Chelsea-maskinen efter et skuffende ophold i klubben, der til sidst fandt ham overflødig.

Chelseas Terry- Det her kan nemt gå hen og blive en rigtig herre fight, og der vil John Terry helt sikkert være en af dem, der går forrest.

Redaktionens bud: 2-2. Vi kommer ikke udenom det; der er klasseforskel. Vi kan dog ikke vende vores hjertebarn QPR ryggen, og da de endnu ikke har tabt hjemme, tror vi på, at de giver Chelsea kamp til stregen og hiver det ene point hjem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar