fredag den 14. oktober 2011

Verdens bedste liga – tilbage efter landsholdspausen

* Kunne du tænke dig at vinde en officiel Premier League-trøje? Så læs med i bunden af denne artikel.


*”Sommerens transferoverblik” findes i arkivet under september.
*Længere nede finder du redaktionens staldtips til denne runde.


8. Spillerunde 15/10 – 16/10 – 2011
Efter en uges pause er verdens bedste liga tilbage på benene – og det med et afsindigt interessant kampprogram i ærmet. Runden sparkes i gang med intet mindre end kampen mellem Liverpool og United, der givetvis vil levere endnu et underholdene rivalopgør.

Newcastle har endnu ikke tabt denne sæson, og hjemme på St. James´Park skal de forsøge at holde det flotte niveau mod Tottenham, der stiller til kamp med selvtilliden i orden efter en god række af kampe – med sejren over Arsenal sidste runde friskest i erindringen. Netop Arsenal skal på eget græs dæmme op for sultne Sunderland, og Chelsea skal se, om de kan fravriste Everton point på Stamford Bridge.
Hold desuden øje med opgøret mellem QPR og Blackburn, der kan blive en eksplosiv affære.
Kampprogram for 8. spillerunde:

Lørdag:
Liverpool – Manchester United (6´eren)

Manchester City – Aston Villa (6'eren)
Norwich – Swansea

Queens Park Rangers – Blackburn
Stoke – Fulham

Wigan – Bolton
Chelsea – Everton (6´eren)

Søndag:
West Bromwich – Wolverhampton

Arsenal – Sunderland (6´eren)
Newcastle – Tottenham (6´eren)

*Fra og med denne uges runde (1/10-2011) og frem til sommerferien kører Stoppestedet en af landets mest lukrative konkurrencer. Vi sætter en Premer League-trøje på højkant, og det eneste du skal gøre er, at gå ind på vores Facebook-gruppe (http://www.facebook.com/pages/PL-Stoppestedet/264578743552517) og poste dit bud på den pågældende rundes kampe. Fredag formiddag poster vi hver uge rundens optakter og lægger en besked på Facebook. Dit bud skal gives i kommentarfeltet til denne besked. Det er UDFALDET, der er afgørende, men vi ser gerne ciffertips i tilfælde af et uafgjort resultat til sommer. Eventuelle spørgsmål stilles ligeledes på Facebook.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar