fredag den 28. oktober 2011

Verdens bedste liga – Kan United rejse sig?

* Kunne du tænke dig at vinde en officiel Premier League-trøje? Så læs med i bunden af denne artikel.

*”Sommerens transferoverblik” findes i arkivet under september.

*Denne uges staldtips findes øverst ude til højre i arkivet.
10. spillerunde 29/10 – 31/10 – 2011
Sidste weekend blev en historisk en af slagsen på Premier League-fronten pga. Citys mildest talt opsigtsvækkende 6-1´er på  ellers uindtagelige Old Trafford. Denne kommende runde byder på flere spændende opgør, og specielt mødet mellem Chelsea og Arsenal på Stamford Bridge har potentialet til at blive en god kamp.

Andetsteds finder vi en interessant bundkamp, når Swansea tager mod Bolton. Umiddelbart lyder den menu ikke videre eksotisk, men der er alligevel god grund til at skrue forventningerne op. United skal på Goodison forsøge at vaske City-pletten af, mens Mancinis drenge står over for en træningskamp hjemme mod Wolves. Det er ikke pænt at omtale et hold fra Premier League på den måde, men det ser unægteligt ud til at blive en walkover for City-spillerne.
Liverpool skal mod WBA forsøge at revanchere sig fra sidste weekends skuffelse mod Norwich, og Stoke skal mandag prøve kræfter mod højtflyvende Newcastle.

Kampprogram for 10. spillerunde:
Lørdag 29/10 ´11
Everton – Man Utd (6´eren)
Chelsea – Arsenal (6´eren)
Man City – Wolves
Norwich – Blackburn
Sunderland – Aston Villa
Swansea – Bolton
Wigan – Fulham
WBA – Liverpool (6´eren)

Søndag 30/10 ´11
Tottenham – QPR (6´eren)

Mandag 31/10 ´11
Stoke – Newcastle (6´eren)

*Fra d. 1/10-2011 og frem til sommerferien kører Stoppestedet en af landets mest lukrative konkurrencer. Vi sætter en Premer League-trøje på højkant, og det eneste du skal gøre er, at gå ind på vores Facebook-gruppe (http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150349864798161&id=754373160&ref=notif&notif_t=like#!/) og poste dit bud på den pågældende rundes kampe. Fredag formiddag poster vi hver uge rundens optakter og lægger en besked på Facebook. Dit bud skal gives i kommentarfeltet til denne besked. Det er UDFALDET, der er afgørende, men vi ser gerne ciffertips i tilfælde af et uafgjort resultat til sommer. Eventuelle spørgsmål stilles ligeledes på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar