torsdag den 20. oktober 2011

Fulham (14) – Everton (15) – 23/10 2011

Søndag kl. 14.30

Søndag eftermiddag mødes to hold, der begge har haft en sløj start  denne sæson. Fulham ligner et hold, der skal ligge og danse i midten af tabellen, mens Everton, der har haft et par hårde modstandere på det sidste, virkelig har brug for en tankfuld selvtillid.
Fulham snublede torsdag aften, da de var en tur i Polen. Ikke nok med at de skuffende tabte til det polske bundhold, de måtte også spille en time i undertal. Når man sammensætter det med en uoverttruffen 6-0 lussing til bysbørnene fra QPR tidligere på måneden og sidste weekends tørre tæsk af Delap og co. oppe i Stoke, danner der dig et billede af en mangel på mental styrke i den måde, Fulham griber tingene an på. Martin Jols tropper har på det seneste lignet fodboldens svar på en dag/nat snitte. Forsvaret med Brede Hangeland i spidsen er stabilt på hjemmebane, og Fulham har da heller ikke tabt på Craven Cottage i denne sæson. Offensivt ser det også fint ud. Angrebsduoen Johnson/Zamora ser bedre ud, som ugerne går, og de vil helt sikkert sætte Tim Howard på prøve søndag eftermiddag.

’The Toffees’ er som nævnt tidligere nede og vende i tiden. I sidste uge var de også på besøg i London, da de lagde vejen forbi Stamford Bridge, hvor de rendte ind i et 3-1 nederlag. David Moyes er en helt i den økonomisk trængte klub og vil helt sikkert få lang snor mht. dårlige resultater, men et resultat er lige præcis, hvad Moyes og resten af klubben har brug for. De har haft tre svære kampe i træk, og ude i den nære fremtid venter først mestrene fra Manchester og derefter en svær udebanetur til Newcastle, så det er måske ligefrem en tiltrængt ’puster’ at møde Fulham, selvom de langt fra er en nem opgave. De blå må derfor håbe at den kampform, de har fået af at møde tre storhold fra toppen i træk, er nok til, at de kan klemme skruerne om Fulham.  Desværre har spillet i store perioder bare ikke været der. Saha virker uskarp, Cahill har ikke været helt oppe i omdrejninger efter sin skade, og den centrale midtbane med Fellaini og Rodwell bliver for nemt overmatchet. Moyes har haft helt til at bringe noget mere panache med sine udskiftninger end hans start-11’er har kunnet bringe. Således har både Drenthe og Vellios vist sig fint frem med indhop fra bænken, men indtil videre har de ikke kunne tilvriste sig en startplads.
Everton kommer på overarbejde endnu en gang, og kan kaptajn Danny Murphy binde sin Fulham-offensiv sammen, er de også i stand til at køre den her hjem.

PL-formkurve, Fulham: T-V-U-U-U

PL-formkurve, Everton: T-T-T-V-U

Seneste fem indbyrdes:
19/3/11: Everton – Fulham 2-1

25/8/10: Fulham – Everton 0-0

25/4/10: Everton – Fulham 2-1

13/8/09: Fulham – Everton 2-1

14/5/09: Fulham  - Everton 0-2

Historisk: 18-12-23

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Fulham:  B.J. Riise (S), Simon Davies (S), Bryan Ruiz (T), Philippe Senderos (T), Danny Murphy (T).

Everton:  Victor Anichebe (S), Johnny Heitinga (T)

Forventede startopstillinger:
Fulham: Schwarzer- Baird, Hughes, Hangeland, J.A. Riise- Dempsey, Murphy, Sidwell, Dembélé- Zamora, Johnson.

Everton: Howard- Hibbert, Jagielka, Distin, Baines- Coleman, Fellaini, Rodwell, Osman- Cahill- Saha.

Hold øje med: Fulhams Johnson- Angriberen ser ud til at have fundet sin anden ungdom, og kan han blive ved med at bygge på samarbejdet med angrebskollega Bobby Zamora, kan han meget vel blive udslagsgivende.

Evertons udskiftere- Hvem end Moyes bringer på banen lige i tiden, bringer de mere gejst end resten af holdet til sammen. Sandsynligheden for at Phil Neville bliver første målscorer er ikke meget mindre, end for at det bliver Louis Saha.

Redaktionens bud: 2-1. Everton er inde i en hård periode og vil give alt, hvad de har for at få udbytte med fra London. Fulham er derimod ubesejrede på hjemmebane, og vi tror ikke på, at Everton bliver holdet, der bryder den stime.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar