fredag den 14. oktober 2011

West Bromwich (17) – Wolverhampton (14) 16/10-2011

Søndag kl.13.00

To formkurver uden overflod af sejre står overfor hinanden søndag, hvor WBA skal forsøge at holde fast i en pæn indbyrdes statistik. Seks ud af de seneste ti opgør har de hentet sejren, men det bliver svært at holde den form kørende, da Wolves har meget at revanchere.

Udover sejren over Norwich for tre runder siden er der ikke meget at prale af hos WBA i øjeblikket. Hodgsons tropper har de seneste to kampe skrabet to point sammen mod henholdsvis Fulham og Sunderland, men da man mod sidstnævnte på udebane var foran med 2-0, er det generelle billede af holdet ikke synderligt prangende for tiden. 
Godt nok er både Gera, Brunt og Reid tvivlsomme forud for opgøret mod Wolves, men igen bliver vi her nødt til at nævne det faktum, at både Odemwingie og Long er klar til kamp i angrebet. Duoen er før blevet fremhævet i vores optakter, da de i topform bør udgøre en betydeligt større trussel, end hvad der pt. er tilfældet. West Bromwichs fremfærd i ligaen denne sæson er i høj grad betinget af, at de to skarprettere kan finde netmaskerne, og en hjemmekamp mod et svingende Wolves-mandskab er en oplagt chance for at nette.

Wolves´ flotte sæsonstart er gået i glemmebogen, da formkurven er styrtdykket. Fire nederlag på stribe med sølle to scorede mål til følge er det blevet til den seneste tid, og den nuværende placering som nr. 14 er måske, hvad Wovlerhampton er i stand til at levere. Holdet viser af og til glimt af noget større, men alt alt for tit smutter det i svinget, og bl.a. 0-3 nederlaget mod QPR er ganske simpelt ikke godt nok – på trods af at Warnocks oprykkere er et ganske frækt mandskab.
PL-formkurve, WBA: T-V-T-U-U

PL-formkurve, Wolves: U-T-T-T-T

Seneste fem indbyrdes:
08/05/2011: Wolves – WBA 3-1

20/02/2011: WBA – Wolves 1-1
15/04/2008: Wolves – WBA 0-1

25/11/2007: WBA – Wolves 0-0
16/05/2007: WBA – Wolves 1-0

Historisk: 54 – 40 – 52.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
WBA: Zoltán Gera (T), Chris Brunt (T), Craig Dawson (T), Steven Reid (T).

Wolves: Jody Craddock (T), Kevin Foley (T).
Forventede startopstillinger:
WBA: Foster – Reid, McAuley, Olsson, Shorey – Dorrans, Morrison, Mulumbu, Brunt – Odemwingie, Long.

Wolves: Hennessey – Stearman, Berra, Johnson, Ward – Jarvis, O`Hara, Henry, Hunt – Fletcher, Doyle.
Hold øje med: WBA´s Odemwingie – Endnu et bud på succes til angrebet, da det som nævnt er tiltrængt. Wolves´ Mick McCarthy – Et alternativt bud, men Wolves-manageren skal ud og trylle med taktikken mod WBA, hvis ikke det skal blive til yderligere nedtur.

Redaktionens bud: 1-1. På papiret en en kedelig affære, og det må blive op til de to hold at modbevise.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar