fredag den 14. oktober 2011

Stoke (8) – Fulham (12) 15/10-2011

Lørdag kl. 16.00.  

Fulham var ét af kun fem hold, som fik tre point med fra Britannia sidste sæson. Stoke vil være opsatte på revanche på lørdag efter at have åbnet hjemme mod tre af de store. 

Chelsea, Liverpool og Manchester United har indtil videre gæstet Stoke i år, og det er resulteret i fem point til The Potters. På udebane har det været en anden historie. Udover en sejr mod West Bromwich på et mildest talt tilfældigt mål, har man tabt de to efterfølgende kampe mod henholdsvis Sunderland og Swansea med 0-6 sammenlagt. Der er derfor pres på Pulis og hans tropper mod Fulham, for det ser igen i denne sæson ud til, at det er her, Stoke skal hente størstedelen er deres point. Det kan være, at tilvæningen af at skulle spille europæiske midtugekampe har været hård for Stoke. Skadeslisten bliver således længere og længere, og Pulis kæmper stadig med at få en del spillere klar. Nøglespillerne er dog alle klar, og det bliver spændende at se, hvilken spillestil vi kommer til at se fra Stoke, som reelt set skal vinde kampen for at hænge på i den øverste del af tabellen.   
Fulham fik sæsonens første sejr i seneste runde, og det var med stil - 6-0 mod Q.P.R - og dermed har Jols tropper ikke tabt de seneste fire kampe. Andy Johnson fik sin første kamp siden spilleuge to og kvitterede med et hattrick. Bobby Zamora var også tilbage, og han fik både scoret og lagt op til to mål. Med de to englændere i form ser det ud til, at Dembélé skal bruges på kanten, ellers ligner Martin Jol op med tre angribere, som det mere lignede mod Q.P.R. Fulham spiller ligesom Stoke også med i Europa League, men modsat Stoke er de tæt på at have en helt skadesfri trup.

Det er i den her slags kampe, Stoke skal hente deres sejre, men Fulham har grund til at være optimistiske. Udover den fornuftige stime og sejren på Britannia sidste sæson, så vandt man også hjemmekampen. Crouch og co. vil det helt sikkert anderledes denne sæson, og det ligner en god gyser på Britannia lørdag.       
PL-formkurve, Stoke: V-V-T-U-T

PL-formkurve, Fulham: T-U-U-U-V

Seneste fem indbyrdes:
22/01/2011: Fulham – Stoke 2-0
28/12/2010: Stoke – Fulham 0-2

05/05/2010: Fulham – Stoke 0-1
05/01/2010: Stoke – Fulham 3-2

25/04/2009: Fulham – Stoke 1-0
Historisk: 24 – 15 – 27.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Stoke: Ricardo Fuller (S), Kenwyne Jones (S), Salif Diao (T), Matthew Etherington (T), Danny Higginbotham (T), Wilson Palacios (T), Marc Wilson (T).
Fulham: Simon Davies (S), Aaron Hughes (T), Phillipe Senderos (T).

Forventede startopstillinger:
Stoke: Begovic - Wilkinson, Shawcross, Woodgate, Wilson - Delap, Whitehead, Whelan, Pennant – Walters, Crouch.
Fulham: Schwarzer - Baird, Hangeland, Grygera, Riise - Dembélé, Sidwell, Murphy, Dempsey - Johnson, Zamora.

Hold øje med: Stokes Pennant – Hjemmeholdets mest kreative spiller selvom der kan være langt mellem snapsene. Fulhams Dempsey – Amerikaneren har en tendens til at stå på det rette sted, og kan han bare gøre det én gang lørdag, kan det være point værd.
Redaktionens bud: 0-1. Lidt en satsning, da kampen kan gå begge veje, så overraskelsen ligger og lurer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar