torsdag den 20. oktober 2011

Wolverhampton (16) – Swansea (13) 22/10-2011

Søndag kl. 13.45. Kampen vises direkte på 6´eren.

Wolvherhampton er favoritter til dette opgør, men med fem sejre på stribe i bagagen skal de passe alvorligt på mod Swansea, der fastholder deres friske spillestil, selvom ligaen nu hedder Premier League.

Wolves er en underlig størrelse. Holdet ser på papiret ganske kompetent ud, men i øjeblikket halter det alvorligt med at få præstationerne på grønsværen til at matche potentialet. Den bedste engelske række er en barsk oplevelse, og Berra, O`hara og Doyle skal snart i gang, hvis ikke det skal blive til en lang, hård og nedrykningspræget sæson.
Sidste uge gav vi Mick McCarthy værdigheden som ”spilleren”, man skulle holde øje med, men udekampen mod West Bromwich viste sig at være for stor en mundfuld. 0-2 nederlaget er bekymrende, da sådan en kamp bør kaste point af sig, og det må endnu en gang blive op til manageren at få rustet tropperne til opgaven på søndag.

Som nævnt i indledningen skal man ikke tage let på et opgør mod Swansea. Godt nok har oprykkerne ikke hentet point på udebane endnu, men det ser ikke ud til, at de har tænkt sig at gå på kompromis med deres optimistiske spillestil. De sikrede sig oprykningen til Premier League ved at praktisere en dominerende og boldsikker taktik, og både manageren og flere af spillerne har udtalt, at der ikke vil blive justeret, selvom modstanderne nu hedder United, Tottenham og Liverpool.
Når Swansea-spillerne rammer dagen, kan det ende med en præstation, der er god nok til at gøre det onde ved et slattent Wolves-mandskab. Værterne er svage favoritter, men opgøret må siges at være ganske åbent, og det vil ikke være nogen sensation, hvis Sinclair og co. henter sæsonens første point på fremmed græs.

PL-formkurve, Wolves: T-T-T-T-T

PL-formkurve, Swansea: T-V-T-V-T

Seneste fem indbyrdes:
I nyere tid har de to hold kun mødtes to gange. Sæsonen 2008/2009 bød på to opgør i The Championship, hvilket resulterede i en sejr til dem hver.

Historisk: 10 -8 – 8.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Wolves: Steven Fletcher (S), Kevin Foley (S), George Elokobi (T), David Edwards (T).

Swansea: Kemy Agustien (S), Ferry Bodde (S), Steven Caulker (S), Stephen Dobbie (S), Alan Tate (S).  

Forventede startopstillinger:
Wolves: Hennessey – Stearman, Berra, Johnson, Ward – Hammill, O´Hara, Henry, Jarvis – Milijas – Doyle.

Swansea: Vorm – Rangel, Monk, Williams, Taylor – Dyer, Britton, Allen, Sinclair – Routledge – Graham.

Hold øje med:
Wolves´ Kevin Doyle – Steven Fletcher er ude nogen tid, og det bliver derfor i høj grad op til Doyle at levere holdets offensive input. Swanseas Graham – Genvalg fra sidste uge, hvor angriberen viste sit værd med en kasse.
Redaktionens bud: 1-0. Wolves bør kunne sætte sig op til dette opgør, og deres Premier League-erfaring kan ende med at blive afgørende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar