fredag den 30. september 2011

Blackburn (18) – Manchester City (2) 1/10-2011

Lørdag kl. 16.00

De pressede Blackburn-spillere skal på noget, der ligner en umulig opgave på lørdag, når City gæster Ewood Park. Steve Kean nyder opbakning fra bestyrelsen, men endnu et nederlag vil muligvis sende holdet ned på sidstepladsen.

Der er ikke meget, som har fungeret hos Blackburn indtil videre denne sæson. Truppen ser ganske spændende ud, og på alle positioner er Kean i besiddelse af gode navne. Samba, Dunn, N´Zonzi, Hoillet og Yakubu er spillere af en sådan kaliber, at man kan undre sig over, hvorfor kursen kan være så slingrende. Forrige weekend sendte spillerne klubbens fans i ekstase, da de på eget græs slog Arsenal 4-3, men sidste weekend blev det så til 3-1 nederlag mod Newcastle.
Som nævnt har Kean indtil videre haft opbakningen i orden – bortset fra klubbens fans – men på et tidspunkt må den situation ændre sig. Klubben har store ambitioner, og en potentiel sidsteplads efter syv runder må betegnes som en katastrofe. Kampen mod City ser svær ud, og point til Rovers vil være en af rundens store overraskelser.

City er markante favoritter forud for opgøret og det med god grund. De har endnu ikke tabt en kamp, de har en målscore på 19-5, og de har nummer to og tre på topscorerlisten i form af Agüero og Džeko, der tilsammen har stået for imponerende 14 mål indtil videre. United tabte sidste weekend terræn mod Stoke, hvilket udligner den fordel, de havde, efter City spillede 2-2 mod Fulham forrige weekend. Det må derfor forventes, at de nyrige vil komme blæsende ud af spillertunnelen på lørdag.
De skal dog passe på ikke at give for megen plads i forsvaret, da Yakubu og Hoilett har vist god form de seneste to kampe for Blackburn. Sidstnævnte nettede holdets enlige mål mod Newcastle og var i oplæggerens rolle mod Arsenal.

PL-formkurve, Blackburn: T-T-U-V-T
PL-formkurve, Man City: V-V-V-U-V

Seneste fem indbyrdes:
25/04/2011: Blackburn – Man City 0-1

11/09/2010: Man City – Blackburn 1-1
11/01/2010: Man City – Blackburn 4-1

15/08/2009: Blackburn – Man City 0-2

02/05/2009: Man City – Blackburn 3-1
Historisk: 45 – 27 – 38.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Blackburn: Ryan Nelsen (S), David Dunn (T), David Goodwillie (T), Morten Gamst Pedersen (T), Martin Olsson (K).

Manchester City: Nigel de Jong (T).  
Forventede startopstillinger:
Blackburn: Robinson - Salgado, Dann, Samba, Givet - NZonzi, Lowe - Formica, Rochina, Hoilett - Yakubu.

Man City: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Y Toure, Barry, Silva, Nasri - Aguero, Balotelli.
Hold øje med: Blackburns Hoilett – Genvalg fra sidste uge til canadieren, der pynter gevaldigt på et hold, som ikke just leverer varen for tiden. Man Citys Balotelli – Den kantede angriber ser ud til at få chancen igen efter sin scoring sidste weekend.

Redaktionens bud: 0-4. City sænker Rovers, og Kean kommer tættere på den fyreseddel, som klubbens fans kræver.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar