fredag den 30. september 2011

Fulham – Queens Park Rangers 2/10-2011

Søndag kl. 16.00

Fulham kom, så og sejrede på Odense Stadion i midtugen, men spørgsmålet er, om de kan holde styr på QPR-spillerne, der momentvis leverer uhyggelig underholdene fodbold.

Det blev til en 2-0 sejr mod OB torsdag aften i Europa League. Det får den betydning, at der selvfølgelig er ekstra selvtillid at hente, men der er tilgengæld også kun to dage at hvile stængerne i. Sidste weekend blev det til en kedelig 0´0 er mod West Bromwich, og generelt har formen i Premier League ikke set imponerende ud. Fulham er det eneste hold i ligaen, der endnu ikke har fået en sejr, og  på trods af træthed må man gå udfra, at spillerne kan sætte sig op til søndagens opgør. Bliver det ikke tilfældet, kan de ende med at rende ind i endnu en fiasko, da QPR ikke har været i kamp i midtugen og samtidig har en overtids-udligning med fra sidste weekend.

Det så nemlig længe ud til, at Aston Villa skulle have alle tre point med fra Loftus Road sidste søndag. Richard Dunne fik dog en noget uheldig hovedrolle, da han stod får et selvmål. Warnocks tropper kan derfor tage et godkendt resultat med sig til denne runde, hvor den nye trup endnu en gang skal vise, at de er et holdbart indslag i den bedste række.
Indtil videre har QPR haft svært ved at finde et stabilt niveau. I perioder har de spillet direkte fremragende og seværdig fodbold, og i andre har de haft svært ved at få det flydende element ind i spillet. Man får hurtigt forventninger tilk et hold, der periodisk lover store ting, men det kræver altså en vis tilbageholdenhed, hvis ikke man vil blive skuffet. Det er stadigvæk en relativt usammenspillet trup, og der går nok et stykke tid, før vi får et ensartet bundniveau. På forhånd ligner det en åben kamp, men det er ikke umuligt, at Taarabt og co. kan snige tre point ind af bagdøren mod de de trætte Fulham-spillere.

PL-formkurve, Fulham: T-T-U-U-U
PL-formkurve, QPR: V-T-U-V-U

Seneste fem indbyrdes:
De to hold tørnede sidst sammen tilbage i 2001, hvor Fulham snuppede to sejre.

Historisk:  6 – 4 – 12.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Fulham: Simon Davies (S), Moussa Dembélé (T), Aaron Hughes (T), Bobby Zamora (T).

QPR: Kieron Dyer (S), Rob Hulse (S), Daniel Gabbidon (T), Jamie Mackie (T), Armand Traoré (K).
Forventede startopstillinger:
Fulham: Schwarzer - Baird, Hangeland, Grygera, Riise - Duff, Sidwell, Murphy, Dempsey - Dembélé, Zamora.

QPR: Kenny - Young, Gabbidon, Ferdinand, Connolly - Derry, Faurlin, Barton, Wright-Phillips, Taarabt - Boothroyd.
Hold øje med: Fulhams Zamora – Andy Johnson stod for begge kasser mod OB, og det er Zamora, der indtager positionen på toppen, hvis han bliver klar. QPR´s Wright-Phillips – Den hurtige kantspiller skal ud og løbe med gamle Riise, og det kan blive en spændende duel at følge.

Redaktionens bud: 0-1. Redaktionen og QPR er en god kombination, og vi fortsætter vores opbakning.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar