fredag den 30. september 2011

Verdens bedste liga – Konkurrencen er nu skudt i gang.

* Kunne du tænke dig at vinde en officiel Premier League-trøje? Så læs med i bunden af denne artikel.

*”Sommerens transferoverblik” findes i arkivet under september.
*Længere nede finder du redaktionens staldtips til denne runde.

7. spillerunde 1/10 – 2/10 2011

Overskrifterne fra sidste weekend kunne være: United mister point, Torres ser rødt, og Arsenal vender skuden. De forsvarende mestre spillede 1-1 mod Stoke, Torres blev sendt af banen i første halvleg mod Swansea, og Arsenal vandt 3-0 mod Bolton.
Denne weekend byder på endnu en omgang udfordringer, hvoraf Arsenal står overfor den sværreste. United og Chelsea møder henholdsvis Norwich og Bolton, mens Arsenal skal en tur til White Hart Lane, hvor et formstærkt Tottenham-mandskab står klar til kamp.

Runden skydes i gang af Everton og Liverpool, der nok skal sætte standarden for, hvordan en intens fodboldkamp skal spilles. Der er desuden vigtige point på spil for Newcastle, der på udebane skal forsøge at fortsætte de gode takter mod Wolves.
Kampprogram for 7. spillerunde:

Lørdag:
Everton – Liverpool (6´eren)

Aston Villa – Wigan
Blackburn – Manchester City

Manchester United –Norwich (6´eren)
Sunderland – West Bromwich

Wolverhampton – Newcastle

Søndag:
Bolton – Chelsea (6´eren)

Fulham – Queens Park Rangers
Swansea – Stoke

Tottenham – Arsenal (6´eren)

*Fra og med denne uges runde (1/10-2011) og frem til sommerferien kører Stoppestedet en af landets mest lukrative konkurrencer. Vi sætter en Premer League-trøje på højkant, og det eneste du skal gøre er, at gå ind på vores Facebook-gruppe (http://www.facebook.com/pages/PL-Stoppestedet/264578743552517) og poste dit bud på den pågældende rundes kampe. Fredag formiddag poster vi hver uge rundens optakter og lægger en besked på Facebook. Dit bud skal gives i kommentarfeltet til denne besked. Det er UDFALDET, der er afgørende, men vi ser gerne ciffertips i tilfælde af et uafgjort resultat til sommer. Eventuelle spørgsmål stilles ligeledes på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar