fredag den 16. september 2011

Swansea (19) – West bromwich (13) 17/09-2011

Lørdag kl. 16.00

WBA viste sine weekend denne sæsons første livstegn, da de på udebane hentede tre point mod Norwich. Lørdag skal de på besøg hos Swansea, der stadig mangler at score i Premier League.

Godt nok mangler Swansea stadig at træde ind på den store scene med en sejr, men det er slet ikke sikkert, at de magter at spille med i den bedste række. Ligesom Norwich har holdet ikke endnu overbevist synderligt, og de har stadigvæk den første sejr og det første mål til gode. De hårde ord skal dog tages med et gran salt, da der undervejs i de første fire kampe har været tegn på godt spil.

Den første kamp bød godt nok på en overhaling fra Man City, men i kampens indledning spillede Swansea faktisk som et hold, der havde lyst, og ikke mindst evnerne, til at spille med. Sidste weekend skulle oprykkerne op mod Arsenal og endda på Emirates, og et smalt 0-1 nederlag fra den kamp er vel egentlig et udemærket resultat. Kampen om hierarkiet blandt de tre oprykkere er gået i gang, og Swansea står lørdag i den helt samme situation, som Norwich gjorde sidste weekend. WBA kommer på besøg, og selvom de ofte kan være en drilsk størrelse, er det altså en kamp, som skal vindes, hvis det ikke allerede tidligt på sæsonen skal blive til et sæsonkort til pladserne i bunden.
WBA ændrede kurs sidste weekend, da sejren over Norwich ikke alene var holdets første sejr, men også de første point. Hodgson´s tropper er bedre, end indledningen har vist, og kampene mod de mindre flatterende hold er en god mulighed for stille og roligt at klatre op i tabellen igen. WBA-manageren er dygtig til at finde den rigtige opskrift frem, når det gælder en bundsolid indsats. Det er ikke altid, at det lugter af sambabold, når Hodgson dirigerer, men hvis det giver tre point, gør det vel heller ikke så meget.

Sidste weekend sad Shane Long ude med en skade, og der var derfor ekstra stort pres på de resterende offensive spillere. Peter Odemwingie forstod alvoren, og nigerianeren endte som matchvinder. Mod Swansea er både Long og Odemwingie med i angrebet fra start, og der vil givetvis blive lagt et hårdt pres på Swansea-forsvaret, der skal håbe på, at Vorm i målet endnu en gang kan levere en flot præstation.
PL-formkurve, Swansea: T-U-U-T-

PL-formkurve,WBA: T-T-T-V-
Seneste fem indbyrdes:
16/03/2010: Swansea – WBA 0-2

20/10/2009: WBA – Swansea 0-1
06/09/2000: WBA – Swansea 2-1

22/08/2000: Swansea – WBA 0-0
19/05/1993: WBA – Swansea 2-0

Historisk: 9 – 6 – 9.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Swansea: Kemy Agustien (S), Ferry Bodde (S), Steven Caulker (S), Alan Tate (S).

WBA: Chris Brunt (T), Zoltán Gera (T), Jerome Thomas (T), Gabriel Tamaş (K).
Forventede startopstillinger:
Swansea: Vorm - Rangel, Monk, Williams, Taylor - Britton, Allen, Routledge - Dyer, Sinclair, Graham.

WBA: Foster - Reid, Dawson, Olsson, Shorey - Brunt, Mulumbu, Scharner, Morrison - Odemwingie, Long.
Hold øje med: Swanseas Sinclair – Angriberen har før været nævnt her, men holdet har endnu ikke scoret denne sæson, og det snart ved at være på høje tid, at der bliver gjort noget ved det. WBA´s Odemwingie – Godt nok er brandvarme Shane Long tilbage, men Odemwingie scorede sidste weekend og har givetvis mod på mere.

Redaktionens bud: 1-2. Swansea får nettet den første kasse, men WBA vil ud og hente sejr nummer to på stribe.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar