fredag den 30. september 2011

Sunderland (14) – West Bromwich (19) 1/10-2011

Lørdag kl. 16.00

To hold uden nogen optimistisk kurs tørner lørdag sammen på Stadium of Light. Begge roder de rundt i den mindre flatterende ende af ligaen, og vigtige point er derfor på spil.
Sunderland og Nicklas Bendtner hart tabt tre ud af deres seneste fem kampe. Var det ikke for den flotte 4-0 sejr over Stoke fra forrige runde, så det mildest talt kritisk ud. Truppen ser egentlig ganske kampdygtig ud, men som det er tilfældet med Blackburn, lader resultaterne vente på sig.

Mandagens 1-2 nederlag til Norwich må være en torn i øjet på Steve Bruce, der nu må se sit hold kæmpe for at kravle op i midten af tabellen. Truppen er ramt på et par positioner af skader og karantæne, men der bør være nok at arbejde med for at få et resultat mod West Brom.
Roy Hodgsons tropper har bestemt heller ikke imponeret nogen indtil videre, hvilket den nuværende næstsidsteplads i ligaen vidner om. Én sejr er det blevet til efter de første seks runder og hele fire nederlag. Holdet undgik sidste sæson nedrykning grundet en flot række af kampe hen mod slutningen af sæsonen – netop efter udnævnelsen af Hodgson som manager. De takter skal snar findes frem igen, hvis ikke det skal blive en meget lang sæson i bunden.

Truppen er stort set skadesfri, og med angribere som Long og Odemwingie bør der snart rulle point ind på kontoen. Spørgsmålet bliver, om formen er til at slå Sunderland, der vil gøre alt for ikke at tabe foran eget publikum i en kamp, der på papiret skal vindes.  
PL-formkurve, Sunderland: T-U-T-V-T

PL-formkurve, WBA: T-T-V-T-U
Seneste fem indbyrdes:
09/04/2011: Sunderland – WBA 2-3

21/08/2010: WBA – Sunderland 1-0
25/04/2009: WBA – Sunderland 3-0

13/12/2008: Sunderland – WBA 4-0
03/03/2007: WBA – Sunderland 1-2

Historisk: 56 – 39 – 45.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Sunderland: Marcos Angeleri (S), Fraizer Campbell (S), Craig Gordon (S), David Meyler (S), Phillip Bardsley (K).

WBA: Gabriel Tamas (K).
Forventede startopstillinger:
Sunderland: Mignolet - O’Shea, Turner, Brown, Richardson - Vaughan, Cattermole, Larsson, Gardner - Wickham, Bendtner.

WBA: Foster - Reid, McAuley, Olsson, Shorey - Mulumbu, Brunt, Thomas, Dorrans - Odemwingie, Long.
Hold øje med: Sunderlands Bendtner – ”Vores” egen angriber skal snart i gang, og det kan passende blive mod WBA. WBA´s Long. Mål mod Chelsea og Man utd tidligere på sæsonen vakte opsigt, men der skal følges op på sådanne flotte præstationer.

Redaktionens bud: 2-1. Sunderland er et bedre hold, end formen hidtil har antydet. Tre point mod WBA er et must, selvom gæsterne givetvis vil gøre alt for ikke at blive isoleret i bunden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar