fredag den 16. september 2011

Blackburn (20) – Arsenal (12) 17/09-2011

Lørdag kl. 13.45. Kampen vises direkte på 6´eren.

Når Blackburn tager mod Arsenal på lørdag, kan vi med god grund forvente en underholdende kamp. De to hold har kun delt i porten tre gange ud af deres seneste tyve opgør, og begge har de alvorligt brug for tre point.
Steve Keans tropper har haft store problemer med at finde rytmen denne sæson. Indtil videre er det blevet til et sølle point, som kom i hus på udebane mod Fulham sidste weekend. Ét point efter fire kampe er vel tæt på en en katastrofe for et hold, som både har penge og en ganske udemærket trup. Sædet under Kean må være tæt på at nå en temperatur af ubehagelig karakter, og medmindre der bliver disket op med en række flotte præstationer, er det ikke usandsynligt, at Rovers igen må ud og kigge efter en ny manager.

Kean var dog en tur i Indien sidste uge for at snakke med klubejerne, og efter den tur har han udtalt, at ledelsen står bag ham 100 procent. Udtalelsen kommer efter rygter om, at flere fans skulle have sendt et brev til ejerne for at få manageren fyret, men en pressemeddelselse fra ejerne bakker Keans version op, og det ser altså ud til, at Rovers fortsætter med det vanlige setup. Kampen mod Arsenal er ikke den nemmeste af slagsen, men det er ikke Gunners, som vi kender dem, der for tiden betræder græsset i verdens bedste liga.
Fire kampe – fire point. Det er status for Arsène Wenger og co. efter den miserable start på sæsonen. Sæsonens første sejr kom i hus sidste weekend, hvor Swansea på Emirates blev besejret med de ikke alt for overbevisende cifre 1-0. Svingdøren har været på overarbejde denne sommer, og Wenger står nu med en trup, hvor flere spillere først skal finde deres plads. Hullene efter Fàbregas og Nasri skal lukkes, og det kommer givetvis til at tage tid, før truppen er spillet ordentlig sammen. Det er dog stadigvæk en portion kvalitetsspillere, som render rundt i Gunners-trøjen, og Wenger har ikke uden grund stået i spidsen for klubben siden 1996. Spørgsmålet bliver bare, om manager og spillere allerede nu har fundet opskriften på succes, og om det er nok til at hente de vigtige tre point på lørdag. Rovers er sultne efter deres dovne start, og på forhånd ligner det et meget åbent opgør.

Blackburn har dog kun besejret Arsenal en gang ud af deres seneste ti indbyrdes opgør, og Arsenal kan tælle syv sejre i samme periode.
PL-formkurve, Blackburn: T-T-T-U-

PL-formkurve, Arsenal: U-T-T-V-
Seneste fem indbyrdes:
02/04/2011: Arsenal – Blackburn 0-0

28/08/2010: Blackburn – Arsenal 1-2

03/05/2010: Blackburn – Arsenal 2-1
04/10/2009: Arsenal – Blackburn 6-2

14/03/2009: Arsenal – Blackburn 4-0
Historisk: 25 – 30 – 51.

Skader, tvivlsomme og karantæner:
Blackburn: David Dunn (T), Vincenzo Grella (T), Ryan Nelsen (T), Morten Gamst Pedersen (T), Christopher Samba (T).

Arsenal: Abou Diaby (S), Jack Wilshere (S), Sébastien Squillaci (S), Thomas Vermalen (S), Aaron Ramsey (T), Tomas Rosicky (T).
Forventede startopstillinger:
Blackburn: Robinson - Salgado, Dann, Samba, Givet - NZonzi, Dunn, Formica, Rochina, Hoilett - Goodwillie.

Arsenal: Szczęsny - Sagna, Mertersacker, Koscielny, Gibbs - Song, Arteta, Walcott, Benayoung, Gervinho - Van Persie.

Hold øje med: Blackburns David Goodwillie – Angriberen er blevet hentet skotske Dundee United, og den 22-årige angriber kan sagtens gå hen og blive en overraskelse denne sæson. Arsenals Gervinho – Ivorianeren har stadig meget at bevise, og hvorfor ikke starte mod Blackburn.
Redaktionens bud: 2-2. Et resultat begge hold kan slippe afsted med uden alt for megen røg, selvom der garanteret er Arsenals-fans, som vil modargumentere her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar