fredag den 16. september 2011

Sunderland (16) – Stoke (5) 18/09-2011

Søndag kl. 16.00

Sunderland og Nicklas Bendtner tager søndag mod Stoke, der er inde i en fornem stime. Crouch og co. har endnu ikke tabt en kamp og det på trods af, at både Chelsea og Liverpool har været på programmet.

Sunderland har ligesom Stoke også allerede mødt både Chelsea og Liverpool. Det blev til ét point mod sidstnævnte i åbningskampen, hvor præstationen fra første halvleg måske er det bedste, vi endnu har set fra Bruces tropper. Holdet ser spændende ud – ikke kun set med danske briller – og det kan kun være et spørgsmål om tid, før Sunderland vinder, og Bendtner scorer.
Den danske bomber fik debut mod Chelsea sidste weekend, hvor det desværre ikke blev til mål. Søndag skal han så i kamp mod det bomstærke Stoke-forsvar, der til tider kan være en smule svært at bide skeer med. En toppræstation er krævet, og forhåbentlig tager han formen fra sidste landskamp med sig. Sunderland har deres første sejr til gode, men hvis Cattermole, Sessègnon - og selvfølgelig Bendtner - kan ramme formen, er det ikke umuligt at besejre Stoke.

Pulis´ mandskab stod imod et sandt bombardement mod Liverpool sidste weekend, hvor det blev til en snæver 1-0 sejr. Flere gange måtte forsvaret, og Begović i målet, afværge det ene skud efter det andet, og sejren holdt hårdt. En sejr er dog en sejr, og Stoke-spillerne kan tage en god portion selvtillid med sig til opgøret mod Sunderland. To uafgjorte og to sejre er indtil videre facit for klubben, der pt. indtager en flot femtplads i ligaen. Kampen mod Sunderland er en af de kampe, der med en sejr kan få god sæsonstart til at se fænomenal ud, mens et nederlag vil sende holdet ned på en mere vanlig plads i tabellen.
Det ligner på forhånd en kamp, der kan ende med at blive præget af nerver, og i den henseende vil  det ikke skade nogen af partnerne at være i besiddelse af en angriber med nerver af stål. Det danske flag viftes her, da Bendtner med en kasse eller to vil blive fan-favorit hos Sunderland lige fra start. Betngelserne for Bendtner-succes er ikke blevet dårligere af, at medangriberen Asamoah Gyan er blevet lejet ud til klubben Al-Ain.

PL-formkurve, Sunderland: U-T-U-T-
PL-formkurve, Stoke: U-U-V-V-

Seneste fem indbyrdes:
05/02/2011: Stoke – Sunderland 3-2

06/10/2010: Sunderland – Stoke 2-0
01/02/2010: Sunderland – Stoke 0-0

29/08/2009: Stoke – Sunderland 1-0
07/02/2009: Sunderland – Stoke 2-0

Historisk: 58 – 29 – 39.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Sunderland: Marcos Angeleri (S), Fraizer Campbell (S), Craig Gordon (S), David Meyler (S), John O´Shea (T), Phillip Bardsley (K).

Stoke: Salif Diao (S), Ricardo Fuller (S), Danny Higginbotham (S), Mamady Sidibe (S), Matthew Etherington (T), Jonathan Woodgate (T).
Forventede startopstillinger:
Sunderland: Mignolet - O’Shea, Bramble, Brown, Richardson - Cattermole, Colback, Larsson, Sessegnon, Gardner - Bendtner.

Stoke: Begovic - Huth, Shawcross, Woodgate, Wilson - Pennant, Delap, Whitehead, Etherington - Crouch, Walters.
Hold øje med: Sunderlands Nicklas Bendtner – Ja, vi kan her på redaktionen godt lide Bendtner, og det er kun et spørgsmål om tid, før han får fundet vejen til netmaskerne. Stokes Begović – Den bosniske keeper er ved at udvikle sig til en af ligaens mest pålidelige spillere, og det bliver spændende at se, om han kan holde niveauet.

Redaktionens bud: 2-1. Havde det ikke været for dansk tilstedeværelse i angrebet hos Sunderland, havde buddet herfra lydt på 1-1. Som nævnt har vi dog stor tiltro til danskeren, og Sunderland har alvorligt brug for de tre point.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar