fredag den 23. september 2011

Wigan (15) – Tottenham (11) 24/09-2011

Lørdag kl. 16.00

Wigan mangler deres stjerneangriber, Hugo Rodallega, og der skal derfor findes en anden løsning forud for kampen mod Tottenham, der på det seneste har vist god form.
Da Rodallega måtte bæres fra banen under opgøret mod Everton sidste weekend, var der ikke den mest optimistiske stemning blandt klubbens fans. Holdets stjerne så ud til at være alvorligt skadet, og for en klub af Wigans kaliber kan det få alvorlige konsekvenser. Tirsdag kunne Roberto Martínez dog fortælle, at scaningerne foretaget af angriberens knæ har vist, at skaden ikke er så slem, som først antaget. I et interview med Premierleague.com havde manageren svært ved at skjule sin glæde over de gode nyheder, selvom der endnu ikke er sat en dato for hans tilbagekomst.

Uden Rodallega kommer der til at ligge et stort pres på holdets resterende offensive spillere. Argentinske Franco Di Santo har allerede givet prøver på sit talent denne sæson og stod bl.a. for holdets eneste scoring under 1-3 nederlaget mod Everton. Sammen med Victor Moses skal han forsøge at finde vej gennem Tottenhams forsvar, der ikke har lukket mål ind to kampe i streg.
Hele otte gange måtte Brad Friedel hente bolden ud af netmaskerne  under kampene mod United og City. Siden er det blevet til to clean sheets – først mod Wolverhampton (2-0, red.) og siden mod Liverpool (4-0). Opgøret mod Liverpool var noget af en forestilling, da Dalglishs tropper sluttede kampen af med ni mand på banen. Spurs kan derfor tage et flot resultat med sig til kampen mod Wigan, og specielt Adebayor-lejeaftalen ser ud til at give pote fra start. Den store angriber har scoret tre mål i sine to første kampe for klubben, og han nettede to gange mod Liverpool. Den tidligere Real Madrid-lejesvend ser derfor ud til at være i hopla, og Wigan-forsvaret skal med garanti få deres sag for på lørdag.

Som udgangspunkt stiller Redknapp op med en midtbane bestående af Scot Parker, Luka Modrić, Rafael van der Vaart og Gareth Bale. Enhver Tottenham-fan må sidde og gnide sig i hænderne over så potent en formation, og kan de fire stjerner få det til at fungere, er det ikke umuligt, at det bliver med et mindeværdigt resultat til følge. Både Defoe og Adebayor har mål i støvlerne, og alt i alt ser det lovende ud for Spurs. Tre point kan være med til at sende dem flere pladser op i tabellen, og selvom det er tidligt på sæsonen, kan Wigan-kampen godt betegnes som en nøglekamp.
Det skal blive spædende at se, om Wigan kan klare sig uden Rodallega, og om Tottenham kan få fyret op under deres talentfulde midtbane.

PL-formkurve, Wigan:U-U-V-T-T
PL-formkurve, Tottenham:T-T-V-V-

Seneste fem indbyrdes:
02/04/2011: Wigan – Tottenham 0-0

28/08/2010: Tottenham – Wigan 0-1
21/02/2010: Wigan – Tottenham 0-3

22/10/2009: Tottenham – Wigan 9-1
11/01/2009: Wigan – Tottenham 1-0

Historisk: 2 – 5 – 5.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Wigan: Antolin Alcaraz (S), Steve Gohouri (S), Hugo Rodallega (S), Emmerson Boyce (T).

Tottenham: Michael Dawson (S), Steven Pienaar (S), William Gallas (T), Niko Kranjčar (T), Aaron Lennon (T).
Forventede startopstillinger:
Wigan: Al Habsi - Van Aanholt, Lopez, Caldwell, Figueroa - Watson, Gomez, McCarthy - Maloney, Moses, Di Santo.

Tottenham: Friedel - Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto - Parker, Modrić, Bale, Van der Vaart - Adebayor, Defoe.
Hold øje med: Wigans Victor Moses – Den 20-årige angriber er på vej frem, og i fraværet af Rodallega har han muligheden for at vise sit store talent. Tottenhams Adebayor – Vi har allerede nævnt den høje angriber to gange i denne kategori, selvom han kun har spillet tre kampe, men pt. er han oppe i fart, og det kan blive uhyggeligt svært at få stoppet det togolesiske mål-tog.

Redaktionens bud: 0-3. Tottenham ser skræmmende ud, og Wigan kan kun overraske.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar