fredag den 9. september 2011

Stoke - Liverpool 10/9 - 2011

Lørdag kl. 16.00. Kampen vises direkte på 6´eren.

Sommerens transfers:
Stoke: 
Ind: Jonathan Woodgate, Wilson Palacios og Peter Crouch (alle fra Tottenham), Matthew Upson (West Ham), Cameron Jerome (Birmingham).


Ud: Carl Dickinson (Watford).
Liverpool: 
Ind:  Stewart Downing (Aston Villa), Jordan Henderson (Sunderland), Charlie Adam (Blackpool), Alexander Doni (Roma), Sebastián Coates (Nacional), Craig Bellamy (Man City)

Ud: Paul Konchesky (Leicester), Chris Mavinga (Rennes), Tom Ince (Blackpool), Gerado Bruna (Blackpool) og Milan Jovanović (Anderlecht), Sotirios Kyrgiakos (Wolfsburg), Emiliano Insua (Sporting CP), Christian Poulsen (Evian), David N’Gog (Bolton), Joe Cole (Lille, lån), Raul Meireles (Chelsea)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Transfervinduet er lukket, og de to klubber havde et godt vindue og er begge kommet fornuftigt fra start i ligaen. Der er lagt i ovnen til et brag af en kamp mellem Stoke og Liverpool, som sagtens kan byde på lidt af hvert.  
Stoke har haft et fænomenalt transfer vindue, hvor man stort set ikke har mistet spillere og har hentet et par virkelig stærke navne ind. Tony Pulis har da også lidt af et luksusproblem, når han skal vælge angribere især. Sent den 31. August skrev man således under med både Cameron Jerome og Peter Crouch, og da man i forvejen havde Jones og Walters til rådighed, ser det rigtig lovende ud, og det bliver spændende at se, hvordan Pulis blander angrebskortene fremover. Stoke har naturligvis også brug for noget bredde, da de også har europæisk fodbold på menuen i år. Ligamæssigt har Stoke-drengene fået en fornuftig start med to gange uafgjort, og en sen sejr mod West Brom på et noget tilfældigt mål. Kønt er det ikke altid med Stoke, men meget effektivt, og især hjemme på Britannia Stadium er de en stor mundfuld for alle. I takt med de forstærker truppen er det efterhånden et hold, som man kan forvente slutter i den bedste halvdel hver sæson. Pulis kæmper dog stadig med at få enkelte spillere klar til lørdag, så han kan gentage sidste sæsons 2-0 sejr mod Liverpool, hvor især Kenwyne Jones spillede en drømmekamp.       

 Liverpool havde en lidt mere rolig sidste dag på markedet, hvor Craig Bellamy blev hentet tilbage til Anfield efter at være kommet i overskud i City. En spændende genforening, men om han falder bedre til denne gang, må tiden vise. Liverpool har også tilføjet en forsvarsspiller mere i form af Coates, som blev kåret til årets unge spiller i Copa America, som han sammen med Suaréz endte med at vinde. Den 1.99 høje spiller kunne passende få sin debut mod Stoke, da der nok kommer overarbejde i luftrummet. Transfermæssigt var der tilgengæld stor trafik den anden vej, hvor der er blevet sorteret godt ud i overskudslageret, hvilket også har betydet, at Christian Poulsen, ikke så overraskende, ikke længere er på lønningslisten i Liverpool. Til lørdagens kamp er det stadig i det uklare, hvem der skal spille højre back. Unge Flanagan var inde i starten af sæsonen, Martin Kelly spillede så mod Bolton, men måtte gå ud med skade og blev erstattet af Skrtel, der spillede en god kamp på den, for ham, uvante position. Kelly forventes dog at spille, hvis han er fit, da Glen Johnson stadig ikke er helt klar efter sin skade. Udover det er der stadig ingen kaptajn-Gerrard, men ellers har Dalglish alle mand til rådighed.   
PL-formkurve, Stoke: U-U-V--

PL-formkurve, Liverpool: U-V-V--

Seneste fem indbyrdes:
02/02/2011: Liverpool  – Stoke 2-0 

13/11/2010: Stoke – Liverpool 2-0

16/01/2010: Stoke – Liverpool 1-1
19/08/2009: Liverpool – Stoke 4-0

10/01/2009 Stoke – Liverpool 0-0

Historisk: 27 – 30 – 55.

Skader, Tvivlsomme og karantæner:
Stoke: Diao (S), Fuller (S), Higginbotham (S), Sidibe (S), Delap (T), Wilson (T), Palacios (T).

Liverpool: Gerrard (S), Johnson (T), Kelly (T), Adam (T)

Forventede startopstillinger:

Stoke: Begovic - Huth, Shawcross, Woodgate, Wilson - Pennant, Whelan, Whitehead, Etherington - Jones, Walters.

Liverpool: Reina - Kelly, Carragher, Agger, Enrique - Adam, Lucas, Henderson, Downing - Suárez, Kuyt.

Hold øje med: Stokes Jones – Som nævnt længere oppe spillede han en stor kamp i fjor, og med den store konkurrence om pladserne er en god indsats krævet. Liverpools Carroll – Han har startet på bænken de to seneste kampe, men mod Stoke kan hans kompetencer godt blive et es i ærmet, og så skal han vel ret beset snart bevise, at han er alle pengene værd.


Redaktionens bud:  0-1. Stoke er svære, men Liverpool har kvaliteten til at slå dem knebent.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar