fredag den 30. september 2011

Manchester United (1) – Norwich (9) 1/10-2011

Lørdag kl. 16.00. Vises direkte på 6´eren.

De forsvarende mestre stiller op med en skadesramt trup på lørdag, hvor formstærke Norwich kommer på besøg.
Sidste weekend tabte United sæsonens første point, da Stoke på hjemmebane fik hevet en 1-1´er i land. Truppen er en smule rystet for tiden grundet flere skader. Rooney stillede ikke til start sidste weekend grundet en forstrækning, og Hernández måtte forlade banen efter sølle tre minutters spil. Jonny Evans måtte også forlade banen - med en skade i foden - og ser ikke ud til at blive klar til kampen mod Norwich.

Midtugens Champions League-kamp bød ligeledes på et uafgjort resultat, da Basel noget uventet var tæt på at snuppe alle tre point på Old Trafford. Young udlignede i overtiden, men det ser ud til, at skdaderne har stor indflydelse på holdet. Hernández er ikke ude af spil mht. weekendens startopstilling, men det er ikke utænkeligt, at vi får duoen Berbatov/Owen på henholdsvis 30 og 31 år at se i aktion. Rooney har stor betydning for holdet, men en hjemmekamp mod Norwich bør vindes – på trods af gæsternes gode form – og de to aldrende angribere må ud og vise deres værd.
Norwich viser i øjeblikket bedre form, end man før sæsonen kunne forvente. En udesejr over Bolton og en sejr i eget hus mod Sunderland er facit efter de seneste to runder, og specielt sidstnævnte er imponerende. Sunderland slog forrige weekend Stoke med hele 4-0, og sejren over Bendtner og co. må derfor varme rigtig godt på selvtillidskontoen.

Spørgsmålet bliver nok, om oprykkerne er stærke nok til at få et resultat med fra Old Trafford. Umiddelbart kommer det til at få afgørende betydning, hvordan værterne forvalter situationen omkring skaderne. Hvis de, som det har set ud mod både Stoke og Basel, har svært ved at få spillet til at flyde uden Rooney, er det op til Norwich at slå til på de chancer, de får. Det er muligt, at Valencia bliver smidt på højreback-positionen, hvilket gæsterne må forsøge at udnytte til fulde. Kanariefuglene kan spille uden de store nerver, da det er de færreste, som forventer fuldt udbytte fra en tur til Old Trafford.
PL-formkurve, Man Utd: V-V-V-V-U

PL-formkurve, Norwich: U-T-T-V-V
Seneste fem indbyrdes:
United og Norwich mødtes senest i 2004/2005, hvor Begge hold snuppede en sejr.

Historisk: 28 – 12 – 10.
Skader, tvivlsomme og karantæner:
Man Utd: Tom Cleverly (S), Rafael (S), Darron Gibson (S), Nemanja Vidić (S), Javier Hernández (T), Jonny Evans (T), Wayne Rooney (T), Chris Smalling (T).

Norwich: Daniel Ayala (S), Ritchie de Laet (S), Elliott Ward (S), Zak Whitbread (S), James Vaughan (T).
Forventede startopstillinger:
Man Utd: De Gea - Valencia, Ferdinand, Jones, Evra - Nani, Anderson, Fletcher, Young - Berbatov, Hernández.

Norwich: Ruddy - R Martin, Naughton, Barnett, Tierney - Johnson, Fox, Hoolahan, Bennett, Pilkington - Morison.
Hold øje med: Man Utds Berbatov – Skadesituationen er uheldig for United, men det præsenterer en stor chance for Berbatov, som han givetvis vil gøre alt for at udnytte. Norwichs Ruddy – Keeperen skal nok få mulighed for at vise god form mod United.

Redaktionens bud: 2-0. United skal tilbage på sporet, og selvom Norwich er i form, bliver det en svær opgave at stoppe Fergusons drenge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar